![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Misco sunt refuzul de a lua înapoi de RAM am cumparat de la ei, care nu funcţionează pe sistemul meu, chiar dacă este nefolosit. ![]() Este Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB tije) ECC compatibil. Este scris în valoare de £ 111 (poate nu-l găsiţi mai ieftin decât cel - Misco) Caseta este deschis, dar este nefolosit. Vă întrebaţi la sfatul incepand preţul pentru ceea ce am putut pune la eBay, şi deschisă oricărei oferte de la voi de asemenea. De asemenea întrebare pentru CJ personal - este permis să se leagă de la eBay pagina de pe acest fir, dacă am face vinde pe eBay? În acest fel, pot să-mi maximiza posibilitatea de a vinde o .. eBay căutătorii plus tine mult. ![]() Paypal numai dacă sunteţi de gândire de a oferi
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sigur, link-ul de aici.
| |||
| |||
| Cool mulţumiri, doar alegerea opţiunilor şi lucrurile acum
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, am fost pe havn't pentru o săptămână sau aşa, dar acum nu pot legătură la listarea pe eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
|
| |||
| |||
| Acum complet deschise în vederea vânzării către voi, eBay nu a mers ![]() Ma asteptam la un citat din Generatorul de numerar, dar apoi, înainte de sau chiar şi atunci esti binevenit pentru a face o ofertă. Este 667MHz Kingston 8 GB RAM cu paritatea Reg. Nou în valoare de £ 111, dar eu sunt deschis pentru a oferi - în mod evident, nu aşteptam la un randament al meu £ 111
|
| |||
| |||
| ceea ce r normele privind dărăcit RAM nu sunt sigur ar ajuta de asemenea, ar ajuta la încercare memoria RAM de pe alte PC-ul pentru a vă asigura că tocmai sa despărţit de Ram thats |
|
| |||
| |||
| Err nu sa rupt ..? Acest lucru este pe deplin de RAM, un kit de două tije 4GB (8GB) deja testate şi da, este de lucru. Nu ştiu ce vrei să spui de dărăcit reguli? Vă mulţumim pentru interesul.
|
| |||
| |||
| Sunt doar curios, cum se face aceasta doesnt work in sistemul dvs.? de bord în SIG poate lua ca cant-o? sau sunt eu jumping arma aici |
|
| |||
| |||
| făcut u merge pentru cheapist 8GB u ar putea găsi? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Nu ca nu esti jumping arma, dar de asemenea, nu este compatibil cu meu mobo. Ea nu acceptă paritate de inregistrare .. Ceea ce nu am ştiut până după ce am comandat, şi acum, ei nu vor lua înapoi, pentru că nu este problema lor. Ars * găuri. YRTNEG - Da şi nu, că nu a fost parte a criteriilor, dar sa dovedit că acest lucru este printre cele mai ieftine sfârşitul da.