мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > ЦЈ Усед Маркетплаце

Register

Помоћ Продаја РАМ (такође Опен понудити)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. март 2009, 10:03
Донаторска Група

Мисц се одбија да се врати РАМ сам купио од њих који не ради на мом систему, иако је неискориштени.

Ит'с Кингстон 8ГБ ДДР2 ДИММ (2 кс 4ГБ штапићи) ецц компатибилни.
То је вриједно £ 111 (Не може се наћи јефтиније од тога - мисц)

Прилог је отворен, али неискориштени. Питате се о саветима почетну цену за оно што сам могао ставити на еБаы, и отворен за било какве понуде момци и од вас.

Исто тако питање за ЦЈ особље - Да ли је дозвољено да се линк на страницу на еБаы овај тхреад ако ја то продати на еБаы?

На тај начин ми може повећати могућност неке моје продати .. еБаы истраживања плус ти пуно.

Паыпал само ако сте мислили на принос
Old 24. март 2009, 10:07
Администратор Гроуп

Наравно, веза далеко.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 24. март 2009, 10:08
Донаторска Група

Цоол тханкс, само одабиром опције и сада ствари
Old 4. април 2009, 05:50
Донаторска Група

Ок, ја хавн'т је за недељу дана или тако, али сада не могу линк за уврштење на еБаы:
хттп://цги.ебаы.цо.ук/ус/еБаыИСАПИ.д 3ДИ ...% 3Д1% 26отн%
Old 7. април 2009, 13:22
Донаторска Група

Сада у потпуности отворен за продају на вас момци, еБаы нису функционисали

Ја сам чекао на цитат из Новац Генератор, но пре тога рока, па чак и онда можете направити понуду.

Ит'с 667МХз Кингстон 8 ГБ РАМ-а са Паритет Рег.

Потпуно нове вредно £ 111, али сам отворен за понуде - очигледно није очекивао потпуни повратак на мој 111 £
Old 15 тра 2009, 11:26
Мембер Гроуп

Шта р правила о чешљање рам није сигурно би такође ће помоћи да се тестирати и на другим РАМ ПЦ како би били сигурни да су јој само тај продријеше Рам
Old 15 тра 2009, 14:04
Донаторска Група

Бити у заблуди својој не разбије ..?

То је потпуно радно РАМ, један од два 4ГБ кит штапићи (8ГБ) већ испитан и да је то ради.

Не знам шта значи чешљање по правилима?

Хвала на интересу.
Old 15 тра 2009, 15:02
Мембер Гроуп

Ја праведан знатижељан, како да га се посао дошао у свој систем? одбора у свој сиг можете предузети да цант ит? или сам ја овде јумпинг за пиштољ
Old 15 тра 2009, 15:09
Мембер Гроуп

је у иду за цхеапист 8ГБ у могла наћи?
Old 16 тра 2009, 07:29
Донаторска Група

МЦТУ - Не нисте јумпинг за пиштољ али није компатибилан са мојим мобо. Ит доесн'т суппорт паритетних регистрације .. Које нисам знала све док након што сам наручио, а сада они неће узети натраг, јер то није њихов проблем. Арс * рупа.

ЫРТНЕГ - Да и Не, то није део моје критеријуме, али се испоставило се да је ово међу јефтинијим крају да.

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц