![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мисц се одбија да се врати РАМ сам купио од њих који не ради на мом систему, иако је неискориштени. ![]() Ит'с Кингстон 8ГБ ДДР2 ДИММ (2 кс 4ГБ штапићи) ецц компатибилни. То је вриједно £ 111 (Не може се наћи јефтиније од тога - мисц) Прилог је отворен, али неискориштени. Питате се о саветима почетну цену за оно што сам могао ставити на еБаы, и отворен за било какве понуде момци и од вас. Исто тако питање за ЦЈ особље - Да ли је дозвољено да се линк на страницу на еБаы овај тхреад ако ја то продати на еБаы? На тај начин ми може повећати могућност неке моје продати .. еБаы истраживања плус ти пуно. ![]() Паыпал само ако сте мислили на принос
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наравно, веза далеко.
| |||
| |||
| Цоол тханкс, само одабиром опције и сада ствари
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Ок, ја хавн'т је за недељу дана или тако, али сада не могу линк за уврштење на еБаы: хттп://цги.ебаы.цо.ук/ус/еБаыИСАПИ.д 3ДИ ...% 3Д1% 26отн%
|
| |||
| |||
| Сада у потпуности отворен за продају на вас момци, еБаы нису функционисали ![]() Ја сам чекао на цитат из Новац Генератор, но пре тога рока, па чак и онда можете направити понуду. Ит'с 667МХз Кингстон 8 ГБ РАМ-а са Паритет Рег. Потпуно нове вредно £ 111, али сам отворен за понуде - очигледно није очекивао потпуни повратак на мој 111 £
|
| |||
| |||
| Шта р правила о чешљање рам није сигурно би такође ће помоћи да се тестирати и на другим РАМ ПЦ како би били сигурни да су јој само тај продријеше Рам |
|
| |||
| |||
| Бити у заблуди својој не разбије ..? То је потпуно радно РАМ, један од два 4ГБ кит штапићи (8ГБ) већ испитан и да је то ради. Не знам шта значи чешљање по правилима? Хвала на интересу.
|
| |||
| |||
| Ја праведан знатижељан, како да га се посао дошао у свој систем? одбора у свој сиг можете предузети да цант ит? или сам ја овде јумпинг за пиштољ |
|
| |||
| |||
| је у иду за цхеапист 8ГБ у могла наћи? |
|
| |||
| |||
| МЦТУ - Не нисте јумпинг за пиштољ али није компатибилан са мојим мобо. Ит доесн'т суппорт паритетних регистрације .. Које нисам знала све док након што сам наручио, а сада они неће узети натраг, јер то није њихов проблем. Арс * рупа. ЫРТНЕГ - Да и Не, то није део моје критеријуме, али се испоставило се да је ово међу јефтинијим крају да.