![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Misco Onları da benim sistem üzerinde olmasına rağmen, kullanılmayan's çalışmıyor satın RAM geri almak reddederek vardır.
![]() Bu Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB stickler) ECC uyumlu. Bu £ 111 değer (bu daha ucuz - Misco) bulamadınız Kutu açıldı, ancak kullanılmayan's. Ben eBay çıkarmak olabilir ne başlangıç fiyatı için tavsiye üzerine, merak ediyor ve sizin tekliflere açık çocuklar da. CJ personel için de soru - bu bir eBay sayfa için bu iplik üzerinde bağlantısını Eğer eBay üzerinde satış yapıyorsunuz izin? Bir satış benim olasılık .. maksimize elde edebilirsiniz eBay arama artı size çok. ![]() Paypal yalnızca teklif mi istiyorsunuz
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tabii, uzak bağlantı.
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler, şu anda seçenekleri ve malzeme seçimi Cool
|
|||
|
|||
|
Tamam, bir hafta veya on ancak edilmiş havn't şimdi eBay üzerinde liste bağlayabilirsiniz:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
|
|||
|
|||
|
Şimdi tam olarak satışa açık çocuklar, eBay dışarı didn't work
![]() Ben Nakit Jeneratör bir teklif, ancak bekliyorum sonra hatta daha sonra bir teklif yapmak için buyrun önce. Bu Parite Reg ile Kingston 667mHz 8 GB RAM's. MARKA YENİ £ 111 değerinde ama teklif açık var - Tabii ki benim 111 £ bir tam dönüş bekliyor değil
|
|||
|
|||
|
ne emin Ayrıca bilgisayar diğer kendi sadece Ram şu kırdı emin olmak için RAM test etmeye yardımcı olacağını yardımcı olacağını değil koç tarama R kuralları
|
|
|
|||
|
|||
|
Kendi .. kırık değil yanlış?
Bu tamamen, iki 4GB stickler (8GB) bir kiti Zaten test ve RAM çalışıyor evet bu çalışıyor. Sen kuralları tarama ile ne anlama geldiğini bilmiyor musunuz? Ilgi için teşekkür ederiz.
|
|||
|
|||
|
Sadece nasıl sistem bu doesnt iş geliyor merak mı? sizin SIG yılında tahta alabilir bu cant? ya da ben burada silahı atlama
|
|
|
|||
|
|||
|
U bu cheapist 8GB U için bulabildiğim gitti?
|
|
|
|||
|
|||
|
MCTW - Hayır silahı atlama değil ama benim mobo ile uyumlu değil aynı zamanda. Bu parite kayıt .. desteklemiyor Ben sonra sipariş kadar ve hangi bilmiyordum çünkü onların sorunu değil artık geri almayacağız. Ars * delik.
YRTNEG - Evet ve Hayır, bu benim kriterlerin bir parçası değildir, ama ortaya çıktı ki bu, ucuz sonu arasında evet.