![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Misco відмовляються приймати назад ОЗУ я купив у них, який не працює в моїй системі, навіть якщо він не використовується. ![]() Це 8GB Kingston DDR2 DIMM (2 X 4 Гб палички) ECC сумісні. Це коштує £ 111 (не вдається знайти це дешевше, ніж - Misco) Відкрито вікно, однак він не використовується. Хочете знати, за порадою за те, що стартова ціна я міг би поставити на eBay, і відкриті для будь-яких пропозицій від вас, хлопці також. Також питання до співробітників CJ - це дозволило зробити посилання на сторінку eBay по цій темі, якщо я продати на eBay? Таким чином, я можу збільшити мої можливості продавати .. eBay шукачів плюс ви багато чого. ![]() Paypal, тільки якщо ви думаєте, запропонувати
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайно, посилання геть.
| |||
| |||
| Cool спасибо, просто вибираючи варіанти і інше зараз
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я Havn't був на тиждень або близько того, але тепер я можу посилання на лістинг на eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3Di% 26otn% 3D1
|
| |||
| |||
| Тепер повністю відкриті для продажу ви, хлопці, eBay не вийшло ![]() Я чекаю на цитату з грошових генератора, але до цього або навіть тоді ви завжди можете зробити пропозицію. Це Kingston 667MHz 8 Гб оперативної пам'яті з контролем парності рег. BRAND NEW вартістю £ 111, але я відкритий для пропозицій - явно не чекаючи повного повернення на мій £ 111
|
| |||
| |||
| що р правила розчісування ОЗУ не впевнений, буде сприяти також допоможе перевірити ОЗУ на інший комп'ютер, щоб переконатися, що його просто зламали Рам Thats |
|
| |||
| |||
| Err свого не порушив ..? Це знаходиться в повному робочому ОЗУ, комплект з двох 4GB палички (8GB) вже пройшли перевірку і, та вона працює. Чи не знаю, що ви розумієте під розчісування правила? Дякуємо за інтерес.
|
| |||
| |||
| Am просто цікаво, як же це оленяча шкіра робота у вашій системі? Комісія в SIG можна вважати, що нахиляє це? Або я стрибати тут гармати |
|
| |||
| |||
| зробив U Go для cheapist 8gb U знайшов? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Ні ви не стрибати зброї, однак воно також не сумісне з моєю плат. Він не підтримує реєстрацію паритет .. Яких я не знаю поки що, коли я наказав, і тепер вони не приймуть його назад, тому що це не їхня проблема. Арс * отворами. YRTNEG - так і немає, що не входило в мої критерії, але виявилося, що це є одним з дешевих кінця Так.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як відкрити. PUB файл в Open Office? | Сагір | Office Suites & Застосування | 1 | 6 червня 2009 06:04 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| Які з них краще кращу пропозицію? | SamerKrazer | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 9 лютого 2008 20:46 |
| IPhone пропозиції | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29 січня 2008 15:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |