![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR 400 [35 liber na pár].
184 PIN Memory 3,2 GB / s. 400Mhz 2,5 Volt Modul DIMM (Dual In-line MEMORY 128 x 64) s vysokou hustotou Non-ECC, Non-Parity Unbuffered Non ECC Gold vede Provozní napětí: 2.5V Je známo, že práce s těmito chipsety. Prosím dont požádat o jiné jako já dont vědět. Citace:
256megabajt PC2100 DDR 266 SODIMM [10 liber] Thermalright TIM (5g myslím, nikdy nepoužíval) [2 libry] Co jiného, lemme viz. Evercool 3-Fan Pevný disk Cooler (Google jej) [7 liber] Fan Mřížky 1x120mm 2x80mm 1x60mm a cool 80mm spletitý jedna [4 libry partii] Jakékoliv příjemci pro spoustu her pro PC 30 liber? Citace:
Budu platit za poštovné za všechny výše uvedené, pokud se její do Velké Británie nebo Ireland.I bude řešit pouze přes PayPal Pokud někdo chce Rage 128 AGP 32megabajt s televizorem karty a je ochoten platit poštovné jeho Vy. (myslím, že své staré AGP 1.0 standard.) Mám spoustu jiných starověkých junk dát pryč i CD ROM, 10 gigabajtů pevných disků PC133 paměti, neznámý zvuk / video karty atd. ale já dont think svou hodnotu nákladů na poštovné Můj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nemocné vzít všechny své staré počítače prossessors (im zahájení prossessor colloection lol)
| |||
| |||
| Pokud jsou závažné a půjdu podívat na few.I mít originální Pentium Pro někde a Cyrix a existuje několik kousků junk v garáži, které procesory v them.Useless ale dobré pro collector.lol |
|
| |||
| |||
| cool! |
|
| |||
| |||
| Stačí se podívat na ty krásy! Lol Intel Pentium Pro Pentium A Cyrix M II (100MHz) ![]() Na AMD X5 ![]() A procesorem Intel Celeron (to velké), že jsem cant Zdá se vám absurdní chladiče off.lol Edit:Im ne chamtivec Slibuji. ![]() |
|
| |||
| |||
| se u knkow, pokud jsou opravdu vzácné, nebo ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak tam byly miliony z nich se tak ne. Většina z nich se prostě dostat junked.
|
| |||
| |||
| To lies.They jsou vzácné starožitnosti jmění 100s |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nemocní brát um idont péče v případě, že stojí za to stovky, či nikoli, když mabye im rád 50 Thell stojí za hodně |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Seo věci | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 5 | 4. října 2008 16:33 |
| Jak nainstalovat díky | Black Magic | Obecné Software Chat | 2 | 28. prosince 2007 11:48 |
| Need Help! Co to znamená - Ip Stuff | týmová práce | Obecné Software Chat | 1 | 19. říjen 2007 09:09 |
| Thread Nástroje | |
| |