![]() |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR 400 [£ 35 το ζεύγος].
184 PIN Memory 3,2 GB / sec 400MHz 2,5 Volt Ενότητα DIMM (DUAL IN-LINE MEMORY 128 x 64), υψηλής πυκνότητας Μη ECC, μη Ισοτιμία Unbuffered Μη ECC Gold οδηγεί Τάση λειτουργίας: 2.5V Γνωστή για την εργασία με την ακόλουθη πλινθιοσύνολα. Παρακαλώ dont ρωτήσω για άλλους όπως εγώ dont ξέρτε. Απόσπασμα:
256MB PC2100 DDR 266 SODIMM [£ 10] Thermalright TIM (5ζ πιστεύω, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ) [£ 2] Τι άλλο, lemme δούμε. Evercool 3-Fan Hard Drive Cooler (Google it) [£ 7] Fan μπάρμπεκιου 1x120mm 2x80mm 1x60mm και δροσερό 80 χιλιοστά swirly μία [£ 4 το πολύ] Κάθε αναλαμβάνουν για μια χούφτα των PC games για £ 30; Απόσπασμα:
Θα πληρώσουν για γραμματόσημα για όλα τα παραπάνω, εάν τα προς το Ηνωμένο Βασίλειο ή Ireland.I θα ασχοληθεί μόνο μέσω PayPal Αν κάποιος θέλει ένα Rage 128 AGP 32MB με την τηλεόραση, το κάρτα και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα έξοδα αποστολής δικά σας. (νομίζω για τη παλιά AGP 1,0 πρότυπο.) Έχω ένα σωρό άλλα αρχαία σκουπίδια να δώσει μακριά και CD ROM, 10GB hard drives PC133 μνήμη, άγνωστο ήχου / βίντεο κάρτες κλπ αλλά εγώ dont σκέφτονται την αξία της η αποστολή του κόστους Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| άρρωστος λαμβάνει όλα τα παλιά υπολογιστές prossessors (im έναρξη ενός νομέα colloection lol)
| |||
| |||
| Αν παίρνετε στα σοβαρά, θα πάει και να αναζητήσει μια few.I έχουν μια πρωτότυπη Pentium Pro και κάπου Cyrix και υπάρχουν μερικά κομμάτια από το πρόχειρο στο γκαράζ που έχουν επεξεργαστές στα them.Useless αλλά για μια καλή collector.lol |
|
| |||
| |||
| cool!! |
|
| |||
| |||
| Κοιτάξτε αυτές τις ομορφιές! Lol Η Intel Pentium Pro Ένα pentium Cyrix Μ Α ΙΙ (100Mhz) ![]() Η AMD X5 ![]() Και μια Intel Celeron (το μεγάλο) που επίκλισης φαίνεται γελοίο να το heatsink off.lol Επεξεργασία:Im δεν hoarder Ορκίζομαι. ![]() |
|
| |||
| |||
| do u knkow εφόσον αυτές είναι πραγματικά σπάνια ή δεν είναι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν υπήρχαν εκατομμύρια από αυτά, ώστε να μην γίνει πραγματικότητα. Οι περισσότεροι από αυτούς μόλις λάβετε junked.
|
| |||
| |||
| Thats lies.They είναι σπάνιες αντίκες αξίας 100s |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| άρρωστος um idont λαμβάνουν φροντίδα, εφόσον ύψους εκατοντάδων ή όταν δεν mabye im 50 Thell ήθελα να αξίζει πολλά |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory | weedan_ash | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2009 17:18 |
| Seo stuff | megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 4 Οκτ 2008 16:33 |
| Πώς να εγκαταστήσετε stuff | Black Magic | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Δεκ. 2007 11:48 |
| Need Help! Τι σημαίνει αυτό - Ip Stuff | ομαδική εργασία | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 19 Οκτ 2007 09:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |