![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR 400 [35 £ u paru].
184 PIN Memorija 3,2 GB / sec 400 2,5 Volt Module DIMM (Dual Memory in-line 128 x 64) visoke gustoće Non-ecc, Non-Paritet Unbuffered Non ecc Gold vodi Napon: 2.5V Poznati na rad sa sljedećim chipsets. Molimo dont pitati o drugima kao što ja ne znam. Quote:
256MB PC2100 DDR 266 SODIMM [£ 10] Thermalright TIM (5g Mislim, nikad ne koristi) [£ 2] Što drugo, lemme see. Evercool 3-Fan Hard Drive hladnjaci (Google ona) [£ 7] Fan Grills 1x120mm i 2x80mm 1x60mm kul jedan 80mm swirly [4 £ ždrijeb] Bilo koja hrpa takers za PC igre za £ 30? Quote:
Ja ću platiti poštarina za sve gore navedene ako je njegov ili u Velikoj Britaniji će se samo baviti Ireland.I putem PayPal Ako itko želi Rage 128 AGP 32MB s TV-u karticu i da je spreman da plati poštarina svojih tvoj. (mislim na njegove stare AGP 1,0 standard.) Imam hrpe drugih drevnih džunka dati daleko kao i CD-ROM, 10GB hard diskove PC133 memoriju, nepoznat zvuk / video kartice itd ali JA dont misliti svojim isplati trošak poštarine My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| poduzeti sve bolesne svog starog računala prossessors (im pokreće prossessor colloection lol)
| |||
| |||
| Ako ste ozbiljni ću ići i tražiti few.I imati originalni Pentium Pro negdje i Cyrix i postoji nekoliko komada junk u garaži koje su u CPU them.Useless ali dobro za collector.lol |
|
| |||
| |||
| cool! |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je pogledati na one ljepote! Lol Intel Pentium Pro A Pentium A Cyrix M II (100Mhz) ![]() An AMD X5 ![]() I Intel Celeron (veliki jedan) da ja licemjerje činiti se da biste dobili smiješan heatsink off.lol Edit:Im ne tvrdica Kunem. ![]() |
|
| |||
| |||
| obaviti u knkow ako su zaista rijetki ili ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa bilo je milijune od njih nije napravio tako stvarno. Većina njih samo junked.
|
| |||
| |||
| Taj lies.They su rijetki antikviteti vrijedi 100s |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bolestan um idont preuzeti skrb ukoliko postoji ili ne vrijedi stotine mabye vole kada im se 50 thell vrijedi mnogo |