![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR-400 [35 £ páros].
184 PIN Memory 3,2 GB / sec 400MHz 2,5 V modul DIMM (DUAL IN-LINE MEMORY 128 X 64) Nagysűrűségű Non-ECC, Non-Paritás Unbuffered Non ECC Gold vezet Üzemi feszültség: 2.5V Ismert, hogy működjenek együtt a következő chipset. Kérjük, ne kérdezzen mások I dont know. Idézet:
256MB PC2100 DDR 266 SODimm [£ 10] Thermalright TIM (5g Azt hiszem, soha nem használt) [2 £] Mi van még, hadd nézzem. Evercool 3-Fan Hard Drive Cooler (Google it) [£ 7] Ventillátor rácsok 1x120mm 2x80mm 1x60mm és hűvös 80mm örvénylõ egy [4 £ A tétel] Minden vevő egy rakás PC Games for £ 30? Idézet:
I will pay for postage minden a fenti, ha az Egyesült Királyságba, vagy csak Ireland.I foglalkozik a PayPal Ha valaki akar Rage 128 AGP 32MB TV-vel a kártyát, és hajlandó fizetni postaköltséget a tiéd. (azt hiszem, hogy a régi AGP 1,0 szabvány.) Van egy csomó más ókori szemét, hogy el is CD-ROM, 10GB merevlemezek PC133 memória, ismeretlen hang / videó kártya, stb, de ne gondolja, hogy érdemes a bélyeg költségét My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ill megtesznek minden a régi számítógépeket prossessors (im megkezdése ügyében colloection lol)
| |||
| |||
| Ha komolyan fogok menni, és keresse meg a few.I egy eredeti Pentium Pro és valahol a Cyrix, és van néhány darab szemét a garázsban, hogy a CPU them.Useless de jó a collector.lol |
|
| |||
| |||
| cool! |
|
| |||
| |||
| Nézzétek e szépségek! Lol Az Intel Pentium Pro Pentium A Cyrix M II (100MHz) ![]() Az AMD-X5 ![]() És egy Intel Celeron (a nagy), hogy én vidám tűnik, hogy a nevetséges Hűtőborda off.lol Edit:Im nem hoarder esküszöm. ![]() |
|
| |||
| |||
| do u knkow, ha azok valóban nagyon ritka, vagy nem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó volt millió őket arról, nem igazán. Legtöbbjük csak junked.
|
| |||
| |||
| Thats lies.They ritka régiségek érdemes 100s |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| rosszul veszi um idont ellátást, ha több száz, vagy nem érdemes mabye amikor im mint 50 Thell érdemes sok |