![]() |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR 400 [35 £ את צמד].
הקוד הסודי 184 זיכרון 3.2 GB / sec 400Mhz 2.5 volt מודול DIMM (DUAL IN-LINE MEMORY 128 X 64) צפיפות גבוהה Non-ECC, אי שויון Unbuffered אי ECC זהב מובילה מתח הפעלה: 2.5V מוכרות לעבוד עם הבאות chipsets. אנא dont לשאול לגבי dont אחרים כמו שאני יודע. ציטוט:
256MB PC2100 DDR 266 SODIMM [£ 10] Thermalright TIM (5g אני חושב, אף פעם לא השתמשנו) [£ 2] מה עוד, lemme לראות. Evercool 3-Fan Cooler Hard Drive (גוגל זה) [£ 7] Fan Grills 1x120mm 2x80mm 1x60mm ו 80mm מגניב swirly אחד [£ 4 הכל] כל takers עבור חבורה של משחקי מחשב עבור £ 30? ציטוט:
אני מוכן לשלם עבור דמי משלוח עבור כל האמור לעיל, אם על מנת בבריטניה או Ireland.I להתמודד רק דרך PayPal אם מישהו רוצה להזדעף 128 AGP עם 32MB ב טלוויזיה וכרטיס הוא מוכן לשלם את דמי הדואר שלך. (אני חושב שלה עבור הישן AGP 1.0 רגילה.) יש לי המון אחר העתיק הזבל כדי לתת במתנה גם CD Roms, כוננים קשיחים 10GB זיכרון PC133, ידועה קול וידאו / כרטיסים וכו ', אבל אני חושב שלה dont שווה את עלות דמי משלוח המערכת שלי: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חולה לקחת את כל המחשבים הישנים prossessors (IM החל א prossessor colloection LOL)
| |||
| |||
| אם אתה רציני אני מוכן ללכת לחפש few.I יש מקורי פנטיום פרו איפשהו וכן Cyrix ויש כמה חתיכות של הזבל במוסך כי יש CPUs ב them.Useless אבל טוב עבור collector.lol |
|
| |||
| |||
| מגניב! |
|
| |||
| |||
| פשוט תסתכל על אלה beauties! LOL של אינטל פנטיום פרו א פנטיום א 'ב' ז Cyrix (100Mhz) ![]() X5 של AMD ![]() ו Intel Celeron (את הגדול) צביעות שאני נראה מגוחך לקבל את heatsink off.lol עריכה:Im לא אוגר אני נשבע. ![]() |
|
| |||
| |||
| U knkow לעשות אם הם באמת נדירים או לא? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן היו מיליונים מהם לא עשה זאת באמת. רובם פשוט junked.
|
| |||
| |||
| Thats lies.They הם נדירים עתיקות בשווי 100s |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| חולה לקחת אום idont אכפת אם יש או לא שווה מאות mabye כאשר IM כמו 50 thell להיות שווה הרבה |