![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
2x1GB PC3200 DDR 400 [35 £ porai].
184 pin Memory 3.2 GB / sec 400Mhz 2,5 V modulis DIMM (Dual IN-LINE MEMORY 128 x 64) High Density Non-ECC, Non-Parity Unbuffered NON ECC Gold veda Operating voltage: 2.5V Žinoma, kad dirbti su šiais mikroschemų rinkiniai. Please dont paklausti apie kitus kaip i dont know. Citata:
256MB PC2100 SODIMM DDR 266 [10 £] Thermalright LTP (5g manau, niekada nesinaudojo) [2 £] Kas dar, Lemme matyti. Evercool 3-Fan Hard Drive Cooler (Google it) [7 £] Fanų grilis 1x120mm 2x80mm ir 1x60mm cool 80mm swirly vienas [4 £ partija] Bet PC žaidimai krūva gavėjų už £ 30? Citata:
Aš sumokėti pašto išlaidas už visus aukščiau, jei jos JK arba Ireland.I bus spręsti tik per PayPal Jei kas nori Pyktis 128 AGP 32MB su TV kortelę ir yra pasirengęs sumokėti pašto jos tavo. (manau jos už 1,0 AGP senas standartas.) Turiu apkrovos ir kiti senovės šiukšlių atiduoti kaip ir CD ROM, 10GB kietuosius diskus PC133 atminties, Nežinomas garso / vaizdo plokštės ir tt bet I dont think its verta pašto išlaidos
Mano sistema: Krlll
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
blogai imtis visų savo senų kompiuterių prossessors (IM pradedant prossessor colloection lol)
|
|||
|
|||
|
Jei rimtai aš eiti ir ieškoti few.I yra originalus Pentium Pro kažkur ir Cyrix ir yra keli gabalai junk garaže, kurios turi mikroprocesorių them.Useless bet gera collector.lol
|
|
|
|||
|
|||
|
cool!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tik pažiūrėkite į šiuos grožį! Lol
Intel Pentium Pro Pentium Cyrix M II (100MHz) ![]() AMD X5 ![]() Ir Intel Celeron (vienas didelis), kad I cant get atrodo juokinga HEATSINK off.lol Redaguoti:Im not hoarder prisiekiu. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
do u knkow jei jie yra tikrai retas, ar ne?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na ten buvo milijonai iš jų pagaminti taip, ne tikrai. Daugelis iš jų tik gauti junked.
|
|
|||
|
|||
|
Thats lies.They reti antikvariniai verta 100s
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
blogai imtis um idont atsargiai, jei vertė siekia šimtus ar ne mabye kai jiems kaip 50 Thell verta daug
|