![]() |
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
2x1GB PC3200 DDR 400 [35 £ pāri].
184 PIN Memory 3,2 GB / sec 400MHz 2,5 Volt Module DIMM (DUAL IN-LINE MEMORY 128 X 64) HIGH DENSITY Non-ECC, Non-Parity Unbuffered NON ECC Zelts rada Operating voltage: 2.5V Zināms, ka darbs ar šādiem mikroshēmās. Lūdzu, dont jautājiet par citiem, kā I dont know. Quote:
256MB PC2100 DDR 266 SODIMM [£ 10] Thermalright TIM (5.g Es domāju, nekad nav izmantots) [£ 2] Ko vēl, Lemme redzēt. Evercool 3-Fan Hard Drive Cooler (Google it) [7 £] Fan Grilli 1x120mm 2x80mm 1x60mm un atdzesē 80mm swirly viens [4 £ partija] Visus ķekars PC spēles piesaistītāju par £ 30? Quote:
Man būs jāmaksā par pastmarkām visu iepriekš minēto, ja tā ir AK, vai Ireland.I aplūko vienīgi caur PayPal Ja kāds vēlas Rage 128 AGP 32MB ar TV karti, un ir gatavs maksāt pastmarkas tā jums. (es domāju, ka tā par 1,0 veco AGP standartu.) Man ir kravas citu seno junk atdot, kā arī CD ROM, 10GB cieto disku PC133 atmiņu, nezināmu skaņu / video kartes utt, bet es dont domāju tā vērts pasta izmaksas
Mana sistēma: Krlll
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
slikti veikt visus savu veco datoru prossessors (im sākot valdītāju colloection lol)
|
|||
|
|||
|
Ja Jums ir nopietni, es aiziet un meklēt few.I ir oriģināls Pentium Pro kaut kur un Cyrix, un ir dažas gabalu junk ar garāžu, kas datoru mikroprocesoru them.Useless bet laba collector.lol
|
|
|
|||
|
|||
|
cool!
|
|
|
|||
|
|||
|
Paskatieties uz tās daiļavas! Lol
Intel Pentium Pro Pentium Cyrix M II (100MHz) ![]() AMD X5 ![]() Un Intel Celeron (viens liels), ka es aprunāt šķiet nokļūt smieklīgs Heatsink off.lol Edit:Im nav hoarder Es zvēru. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
do u knkow, ja tie ir tiešām reti vai ne?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu tur bija miljoniem no tiem tik nav īsti. Lielākā daļa no tām tikai iegūt junked.
|
|
|||
|
|||
|
Thats lies.They ir reti senlietas vērts 100s
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
slikti veikt um idont piesardzība, ja ir vērts simtiem vai ne mabye kad im kā 50 Thell ir vērts daudz
|