![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2кс1ГБ ПЦ3200 ДДР 400 [35 £ у пару].
184 ПИН Меморија 3,2 ГБ / сец 400 2,5 Волт Модуле ДИММ (Дуал Меморы ин-лине 128 кс 64) високе густоће Нон-ецц, Нон-Паритет Унбуфферед Нон ецц Голд води Напон: 2.5В Познати на рад са следећим цхипсетс. Молимо донт питати о другима као што ја не знам. Куоте:
256МБ ПЦ2100 ДДР 266 СОДИММ [£ 10] Тхермалригхт ТИМ (5г Мислим, никад не користи) [£ 2] Шта друго, лемме сее. Еверцоол 3-Фан Хард Дриве фрижидери (Гоогле она) [£ 7] Фан Гриллс 1кс120мм и 2кс80мм 1кс60мм кул један 80мм суирлы [4 £ жријебања] Било која хрпа такерс за ПЦ игре за 30 £? Куоте:
Ја ћу платити поштарина за све горе наведене ако је његов или у Великој Британији ће се само бавити Иреланд.И путем ПаыПал Ако ико жели Раге 128 АГП 32МБ са ТВ-у картицу и да је спреман да плати поштарина својих твој. (мислим на његове старе АГП 1,0 стандард.) Имам хрпе других древних џунка дати далеко као и ЦД-РОМ, 10ГБ хард дискове ПЦ133 меморију, непознат звук / видео картице итд али ЈА донт мислити својим исплати трошак поштарине Мы Сыстем: Крллл
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| предузети све болесна свог старог рачунара проссессорс (им покреће проссессор цоллоецтион лол)
| |||
| |||
| Ако сте озбиљни ћу ићи и тражити феу.И имати оригинални Пентиум Про негде и Цырикс и постоји неколико комада јунк у гаражи које су у ЦПУ тхем.Уселесс али добро за цоллецтор.лол |
|
| |||
| |||
| цоол! |
|
| |||
| |||
| Довољно је погледати на оне љепоте! Лол Интел Пентиум Про А Пентиум А Цырикс М ИИ (100Мхз) ![]() Ан АМД Кс5 ![]() И Интел Целерон (велики један) да ја лицемјерје чинити се за добити смешан хеатсинк офф.лол Едит:Им не тврдица Кунем. ![]() |
|
| |||
| |||
| обавити у кнкоу ако су заиста ретки или не? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па било је милионе од њих није направљен тако стварно. Већина њих само јункед.
|
| |||
| |||
| Тај лиес.Тхеы су ретки антиквитети важи 100с |
|
| |||
| |||
|
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| болестан ум идонт преузети бригу уколико постоји или не вреди стотине мабые воле када им се 50 тхелл вреди много |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Обавијештени Меморы не одговара Износ Инсталлед Меморы | уеедан_асх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2009 17:18 |
| СЕО ствари | мегабајта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 4 октобар 2008 16:33 |
| Како да инсталирате ствари | Блацк Магиц | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 децембар 2007 11:48 |
| Неед Хелп! Шта то значи - ИП Стуфф | тимски рад | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 19 октобар 2007 09:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |