![]() |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR 400 [YTL 35 çifti].
184 PIN Hafıza 3,2 GB / sn 400MHz 2,5 Volt Modülü DIMM (DUAL IN-LINE MEMORY 128 X 64) yüksek yoğunluklu Non-ECC, Non-Parite Tamponlanmamış Non ECC Altın yol Çalışma voltajı: 2.5V Aşağıdaki chipset çalışmaya Bilinen. Ben bilmiyorduysanız Lütfen dont başkaları hakkında istiyoruz. Alıntı:
266 SODIMM [£ 10 DDR 256MB PC2100] Thermalright TIM (ben hiç kullanmadım) 5g düşünüyorum [£ 2] , Lemme ne bakın. Evercool 3-Fan Sabit Disk Soğutucu (Google) [£ 7] Fan Izgaralar 1x120mm 2x80mm 1x60mm ve serin bir 80mm swirly bir [£ 4 çok] £ 30 için bilgisayar oyunları bir grup için herhangi bir takers? Alıntı:
Bütün yukarıdaki için posta için İngiltere veya Ireland.I eğer onun yalnızca PayPal ile ilgileneceğiz ödeyecek Eğer herkes istiyor Rage 128 AGP 32MB TV ile kart ve senin posta ödemek isteklidir. (Sanırım eski AGP 1,0 standart için.) Ben vermek için diğer antik çöp yükler var bilinmeyen ses iyi CD ROM'lar, 10GB sabit disk sürücüler PC133 bellek gibi / video kartları vb ama onun posta maliyet değerinde düşünüyorum dont Benim Sistemi: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hasta tüm eski bilgisayarlarda prossessors almak (bir prossessor colloection lol başlamak) im
| |||
| |||
| Eğer ben gidip, bir few.I orijinal bir Pentium Pro yerde ve Cyrix ve garaja önemsiz birkaç parça bu CPU'su olan varsa arayın ciddi them.Useless ama iyi bir collector.lol için |
|
| |||
| |||
| harika! |
|
| |||
| |||
| Sadece bu güzellikleri bak! Lol Intel Pentium Pro Pentium Bir Cyrix M II (100MHz) ![]() Bir AMD X5 ![]() Ve bir Intel Celeron (büyük bir) that I cant ve saçma heatsink off.lol almak gibi Düzenle:Ben Im değil stokçu yemin ederim. ![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer onlar gerçekten veya nadirdir U knkow var? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki onları milyonlarca vardı bu gerçekten yaptı. Çoğu sadece junked alıyorum.
|
| |||
| |||
| Bu lies.They 100s değer nadir antika olduğunu |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hasta varsa yüzlerce veya etmez mabye aa idont dikkat zaman sohbet gibi 50 thell çok değer |