![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| 2x1GB PC3200 DDR 400 [£ 35 пар].
184 PIN пам'яті 3,2 Гб / сек 400Mhz 2,5 Вольт модуль DIMM (Dual In-line Memory 128 X 64) ВИСОКОЮ ЩІЛЬНОСТІ Non-ECC, без парності Небуферізованние Non ECC Золото веде Робоча напруга: 2.5V Відома робота з наступними чіпсетами. Please Dont Ask про інших, як я не знаю. Цитата:
256MB PC2100 DDR SODIMM 266 [£ 10] Thermalright TIM (5G думаю, ніколи не використовується) [£ 2] Що ще, Лемма бачити. Evercool 3-Fan Hard Drive Cooler (Google IT) [£ 7] Вентилятор Грилі 1x120mm 1x60mm 2x80mm і прохолодно 80mm Swirly один [£ 4 ділянки] Будь-який установам для зв'язки PC ігор за £ 30? Цитата:
Буду платити за поштові послуги для всіх вище, якщо у Великобританії або Ireland.I буде займатися тільки через PayPal Якщо хтось хоче Rage 128 AGP 32MB з ТБ карти і готові платити за свою поштову твоє. (я думаю, для своєї старої AGP 1.0 Standard.) Маю безліч інших стародавніх небажаної віддати, як пам'ять і CD ROM, 10GB жорсткого диска PC133, невідомі звуку / відео карт і т.д., але я думаю, Dont свою цінність поштові витрати Моя система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| жорстоке прийняти всі ваші старі комп'ютери prossessors (IM починаючи prossessor LOL colloection)
| |||
| |||
| Якщо ви налаштовані серйозно, я піду і шукати few.I мати оригінал Pentium Pro десь і Cyrix і є кілька шматків сміття в гаражі, які Процесорів them.Useless але добре для collector.lol |
|
| |||
| |||
| круто! |
|
| |||
| |||
| Подивіться на цих красунь! LOL Intel Pentium Pro Pentium Cyrix M II (100 МГц) ![]() AMD X5 ![]() І Intel Celeron (велика), що я нахиляє здається, що отримаєте смішний off.lol радіатора Зміна:Їм не скарбів клянуся. ![]() |
|
| |||
| |||
| Do U knkow, якщо вони дійсно рідкісні чи ні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну там були мільйони з них зробили це не реально. Більшість з них просто отримати кайф.
|
| |||
| |||
| Thats lies.They рідкісні антикваріат коштує 100s |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| жорстоке прийняти UM idont допомогу, якщо там коштує сотні або не mabye, коли їм, як 50 Thell стоять багато чого |