![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj, mám pár věcí, které jsem již nemusí už tak před dal jsem je na ebay jsem já bych vám kluci n Gals první nárok na ně. Upřímně nemají ponětí, kolik z toho stojí za to. Zaplatil jsem $ 149.99 pro grafické karty jedno další 89,00 dolarů za PNY paměť, ale to bylo z skobiček tak jsem si jistý svým způsobem nad cenami. Jsem ochoten prodat vše jako hodně, I'll sell seperatly, nebo bych obchodu vše za 9800 GTX +. Značka rozumné nabídky prosím a přepravní náklady budou skutečné přepravní náklady nejsou nadsazené nad ebay lodní ... lol Ok tak tady je to, co jsem .....
Mám Intel ® Pentium ® 4 2,8 LGA775 Hyper Threading CPU Také jsem se PNY verto 9500GT 512mb GDD3 PCIe 2.0 grafickou kartu, koupil jsem to a používá jej pro asi 3 měsíce topy. Také jsem si 2 1 koncert proužky PC2-5300 DDR2 paměti jsem koupil téměř o newegg poslední rok Také jsem si 2 1 koncert proužky PNY PC2-5300 DDR2 paměti jsem koupil od skobiček když jsem koupil grafickou kartu před pár měsíci Já mít také divadlo ATI 650 Pro Tv tunner karty, které jsem použil jednou a rozhodl mého 46 plazmou bylo lepší, tak jsem to nikdy nepoužíval žádné. Můj systém: Skynet ...
|
|
| |||
| |||
| Mám zájem o p4 2,8 cpu. Mohli byste mi, co tel model # čipu je? |
|
| |||
| |||
| Citace:
INTEL'04 Pentium 521 SL8HX MALAY 2.80GHZ/1M/808/04A L537A825 |
|
| |||
| |||
| Ano, mám zájem. Můžete mi říct, jaký druh ceny budete chtít dostat na čipu? děkuji ti |
|
| |||
| |||
| Upřímně nemají ponětí, co budou použity, ale jsou kolem $ 175-195 nový, tak jak asi $ 50 plus to, co někdy skutečné přepravní náklady jsou. |
|
| |||
| |||
| Vzal si koupit procesor Intel Pentium 4 čip Pokud ne Mám zájem jsem nějaké věci pro obchod, aby, pokud chcete |
|
| |||
| |||
| Ne stále mám P4 čip, co mají na obchod? |