![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé, van néhány dolog, amit nem kell többé úgy, mielőtt azokat az eBay gondoltam én ad srácok n gals első játékcsontocskák rajtuk. Őszintén nem nyom, hogy mennyi minden erre érdemes. Fizettem $ 149.99 a grafikus kártya, a másik $ 89.00 a PNY memória, de ez volt a kapocs így biztos vagyok benne, hogy így több, mint árú. Hajlandó vagyok eladni mindent, mint egy csomó, majd eladni seperatly, vagy én kereskedelmi mindezt egy 9800 gtx +. Ésszerű ajánlatok és a szállítási költség lesz a tényleges szállítási költség nem túlságosan felfújni eBay hajózási ... lol Ok így itt mi van .....
Van egy Intel ® Pentium ® 4 2,8 LGA775 Hyper Threading CPU Én is PNY verto 9500GT 512MB GDD3 PCIe 2,0 grafikus kártya, én csak ezt vettem, és talán ez a 3 hónapos tetejét. Én is 2 1 koncert csík PC2-5300 DDR2 memória vettem le newegg az elmúlt évben Én is 2 1 koncert csík PNY PC2-5300 DDR2 memória, I just vásárolt tűzőkapcsot, amikor megvásárolta a grafikus kártya egy pár hónappal ezelőtt Én is ATI Theatre 650 Pro Tv tunner kártyát, hogy én egyszer, és úgy döntött, én 46 plazma jobb volt, ezért soha nem használták tovább. My System: Skynet ...
|
|
| |||
| |||
| Én vagyok érdekelt a p4 2,8 cpu. Tud nekem mi tel modell # A chip? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
INTEL'04 Pentium 521 SL8HX MALÁJ 2.80GHZ/1M/808/04A L537A825 |
|
| |||
| |||
| Yes, I am interested. Meg tudná mondani, milyen áron, akkor azt szeretné, hogy a chip? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Őszintén nincs nyom, mit fognak használni, de azok körülbelül 175-195 $ új, így mi lenne, plusz 50 $, amit valaha is a valós szállítási költségeket. |
|
| |||
| |||
| Ment vásárolni az Intel Pentium 4 chipet Ha nem vagyok érdekelt Van néhány dolgot, hogy a kereskedelem, ha akarsz |
|
| |||
| |||
| Nope Még mindig megvan a P4 chip, mit kell cserélni? |