![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć, mam kilka rzeczy, których już nie potrzebują już tak zanim je w serwisie eBay I figured I'd give you guys n gals najpierw forsa na nich. I szczerze nie mają pojęcia, ile tego jest wszelkich wartości. Opłacane 149,99 dolarów za kartę graficzną innego 89,00 dolarów za PNY pamięci, ale od zszywek tak jestem pewien sposób na jej cenach. Jestem gotów sprzedać wszystko, jak dużo będę sprzedawać seperatly lub I'd handlu to wszystko za 9800 GTX +. Sprawdź oferty prosimy o rozsądne i koszt wysyłki będzie rzeczywisty koszt wysyłki nie ponad zawyżany eBay wysyłki ... lol Ok, tak jest co mam .....
Mam Intel ® Pentium ® 4 2,8 LGA775 Hyper Threading CPU I również mają PNY Verto 9500GT 512MB GDD3 karta graficzna PCIe 2.0, tylko to i kupił ją na 3 miesiące może tops. I also have 2 1 gig pasków PC2-5300 DDR2 Kupiłem newegg off z ubiegłego roku I also have 2 1 gig pasy PNY PC2-5300 DDR2 właśnie kupił od zszywek kiedy kupił kartę graficzną kilka miesięcy temu I również mają ATI Theatre 650 Pro Tv tunner karty użyłem raz i zdecydowała moja 46 osocza była lepsza, więc nigdy nie używał go więcej. My System: Skynet ...
|
|
| |||
| |||
| Jestem zainteresowany w P4 2,8 cpu. Czy możecie mi co tel. modelu # chipie jest? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
INTEL'04 Pentium 521 SL8HX MALAY 2.80GHZ/1M/808/04A L537A825 |
|
| |||
| |||
| Tak, jestem zainteresowany. Czy możesz mi powiedzieć, jakiego rodzaju cena, którą chcesz otrzymać za chip? dziękuję |
|
| |||
| |||
| I szczerze nie mają pojęcia, co oni będą stosowane, ale są one około $ 175-195 nowe, tak jak około 50 dolarów plus jakie kiedykolwiek rzeczywistych kosztów wysyłki są. |
|
| |||
| |||
| Czy kupił Intel Pentium 4 chip Jeśli nie jestem zainteresowany mam coś do handlu, jeśli chcesz |
|
| |||
| |||
| Nope mam jeszcze chip P4, co mają do handlu? |