P4 CPU, carte de vid, tv tunner card de memorie şi de vânzare / comerţului Salut, am câteva lucruri pe care nu mai am nevoie de acest lucru mai înainte de a-mi pune-le pe ebay m-am gândit Aş da voi n gals primul dibs pe ele. Sincer, nu au nici o idee despre cât de mult din toate astea merita. Am plătit 149.99 dolari pentru o altă placă grafică $ 89.00 pentru PNY memorie, dar că a fost aşa de la Staples Sunt sigur drum peste preţ. Sunt dispus să-şi vândă toate ca lot, voi vinde seperatly, sau aş comerţului totul pentru un 9800 GTX +. Asiguraţi-vă rog oferte rezonabile, precum şi a costurilor de transport va fi costul real de transport nu a umflat peste ebay de transport maritim ... lol Ok deci aici este ceea ce am .....
Am un Intel ® Pentium ® 4 2,8 LGA775 Hyper Threading CPU
Am de asemenea, de un PNY verto 9500GT 512MB GDD3 PCIe 2.0 placă grafică, am cumpărat şi au folosit-o pentru 3 luni, poate cel mult.
Am avea, de asemenea, 2 1 gig benzi de PC2-5300 DDR2 memorie am cumparat de pe newegg ultimul an
Am avea, de asemenea, 2 1 gig benzi de PNY PC2-5300 DDR2 memorie Doar ce am cumpărat de la Staples, atunci când l-am cumpărat placă grafică de câteva luni în urmă
Am avea, de asemenea, un ATI Theatre 650 PRO TV tunner carte pe care am folosit o singură dată şi a decis mele 46 plasmatice a fost mai bine aşa n-am mai folosit-o nici mai mult.
Sistemul meu: Skynet ... Procesor (e): Intel C2Q Q6700 2.66GHz OC'd 3.2Ghz | Plăci de bază: XFX nForce 780i 3-Way SLI Mobo | Memorie RAM: 8 Gigs pirat PC6400 DDR2 | Placă grafică (e): 2 BFG x 9800 GTX 512 DDR3 OC'd | Placă de sunet: Aflate la bord, 8-canal audio | Hard Drive (e): 2 500 gig WD caviar | Optical Drive (e): NEC ND-3530A 16x DVD + /-R arzător | Cauza / PSU: CM 690 NVIDIA Edition ATX Mid-Tower | Răcire: Masscool 8WA741 | Network / Internet: Cablu | Monitor (e): ACER X223W 22 inch 1680x1050 | Sistem de operare (e): Vista Ultimate 64 bit edition | |