![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гей, у мене є кілька речей, які я більше не потрібен такий великий, перш ніж я поклав їх на Ebay я вирішив, що я віддав би ви, хлопці, N Галс перший фішок на них. Я чесно поняття не мають, скільки будь-який з цього варто. Я заплатив $ 149.99 для відеокарти ще $ 89,00 за PNY пам'ять, але це від скоби тому я впевнений, яким чином його завищеною ціною. Я готовий продати все це, як багато хто, я продам seperatly, або я торгівлі все це за 9800 GTX +. Зробити розумні пропозиції, будь ласка, і вартості пересилання буде фактична вартість доставки не більше завищені Ebay судноплавства ... LOL ИТАК, ось що я .....
У мене Intel ® Pentium ® 4 2,8 LGA775 Hyper Threading процесор У мене також є PNY VERTO 9500GT 512MB GDD3 PCIe 2.0 відеокарта, я просто купила це і використовували його для Maybe 3 місяці вершини. У мене також є 2 смуги 1 концерт PC2-5300 DDR2 пам'яті, я відкупитися від Newegg в минулому році У мене також є 2 1 концерт смуг PNY PC2-5300 DDR2 пам'яті, я тільки що купив з скоби, коли я купив відеокарту пару місяців тому У мене також є театр ATI 650 Pro TV Tunner карт, які я використовував раз і назавжди вирішила мою 46 плазма кращого я ніколи не використовував його більше. Моя система: "Скайнет" ...
|
|
| |||
| |||
| Я зацікавлений у процесор P4 2.8. Чи можете ви мені, що тел Модель чіпа? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
INTEL'04 PENTIUM 521 SL8HX МАЛЕ 2.80GHZ/1M/808/04A L537A825 |
|
| |||
| |||
| Так, я зацікавлений. Чи можете Ви розповісти мені яку ціну, яку ви хотіли б отримати для чіпа? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Я, чесно кажучи, не маємо поняття, що вони будуть використані, але вони близько $ 175-195 нових, так як щодо $ 50 плюс що коли-небудь реальної вартості судноплавства. |
|
| |||
| |||
| Невже він купити Intel Pentium 4 чіп, якщо не Я цікавлюся я Деякі речі в торгівлі, якщо ви хочете |
|
| |||
| |||
| Nope я до сих пір P4 чіпа, що є в торгівлі? |