![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, както казва заглавието, това е само една възможна продажба, тъй като аз не съм сигурен, че искам да го продаде, но тя може да бъде известно време, докато не получи останалата част от компютъра ми, а аз бях мислене може би аз трябва да имам за gx2, или дори един от новите 260 или 280 години.
Това 8800GTX не е била използвана на всички, беше opend за да проверите за damge когато се приема и не е имал (не съм докоснал дори картата така не опасност от статично) поради това трябва да работи идеално (аз трябва да кажа, тъй като са някои DOA и както аз не са изследвани, но не мога да кажа със сигурност) Картата идва с всички accesorys (2 DVI-VGA адаптери, S-Video-HD кабел, пълна версия на компанията на герои игра, и " Моля, не безпокойте знак "за вашата врата) Така че, сега е всеки, който се интересува? Ако си ти, можеш ли да ми дай оферта, моля, единственото място, където все още могат да открият, че е по Ebuyer Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| най-евтиният тези отида за Ebay е 240 лири, предлагам да прилагате този на Ebay за около 230 лири, а след това може да се похвали, че е най-евтиният за Ebay = D |
|
| |||
| |||
| Мога да правя, но аз не съм 100% сигурен съм, желаещи да продават, тъй като тя все още е много добра карта, а аз не искам да насипни товари на парите по него да си взема нещо малко по-добре, но губи Малко по него да си взема нещо малко по-вероятно ще бъде на стойност то обаче не мога да си спомните колко плаща за нея, но тя е била около RRP мисля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз искам просто да го задържиш. Му все още е страхотно карти, дори в сравнение с нови.
|
| |||
| |||
| Това беше една от причините да се мисли за евентуално го продава, тъй като тя все още е голяма карта, хората ще бъдат по-likly да искате да го закупите, ако те не могат да си позволят един от по-новите карти, но това ми позволява да се един от по-новите карти. |
|
| |||
| |||
| и виж дали някой от по-новите графични карти с мащаб до concideribly в изпълнение на GTX (казвам с около 50%) и след това продаде GTX и да получите тази карта, ако не се чака за craphics карти този заслужава изкупуване (като 8800gt е) и да получите това. |
|
| |||
| |||
| Може да направиш това, afterall, аз не съм сигурен до каква степен тя ще се продава като хората вероятно ще се искат по-нова карта. |
|
| |||
| |||
| Вън от интерес thingie, колко са ви търсят за тази карта. Имам един приятел, който може просто да се интересуват от нея. Можете да изпращате ми PM ако искаш.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ами аз не съм за да сте сигурни, че ще имате малко огледам наоколо, вижте каква цена те отиват за нови, след това работата на цена от това. |
|
| |||
| |||
| Добре, време за обновяване, аз съм категорично желаят да продават тази карта, ако цената е прав, и ще бъде, че въвеждането на Ebay утре (освен ако получа предложение, аз съм щастлив от преди ръка) ще пост връзката на офертата, когато я облека така можете да видите / оферта, ако искаш. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 8800gtx | thingie2 | Графика на карти & Монитори | 9 | 22 май 2008 г. 13:34 |
| 8800gtx консумация на енергия | Mikel | Графика на карти & Монитори | 2 | 2-ро Jan 2008 00:12 |
| 8800gtx ... евтини като чипове | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 8 | 30 декември 2007 11:40 |
| 8800GTX или 2 * 8800GT в SLI | Гръмовержец | Графика на карти & Монитори | 12 | 21 ноември 2007 10:32 |
| Трябва ли да получа 8800GT или 8800GTX? | cheesepuff | Графика на карти & Монитори | 10 | 16-то ноември 2007 17:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |