![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, jak název říká, je to jen možné, prodej, protože si nejsem jistý chci prodat, ale může být současně až dostanu zbytek mého počítače, a já jsem přemýšlel, že bych měla tu pro gx2, dokonce ani jeden z nových 260 nebo 280 let.
To 8800GTX nebyla použita vůbec, bylo opend pro kontrolu damge době dodání a nemá žádné (ani jsem se dotkl karty tak žádné nebezpečí statické), proto by měl fungovat dokonale (říkám, jak by se DOA a některé, jak jsem nebyla testována, nemůžu říct jistě) Karta je dodávána s všemi accesorys (2 adaptéry DVI-VGA, S-Video-HD kabel, Plná verze hry Company of Heroes, a " Nerušit znak "u vašich dveří) Tak, teď je někdo zájem? Jste-li, můžete mi dát nabídku, prosím, na jediné místo, můžu ještě najít, je na Ebuyer Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| nejlevnější těchto jít na eBay je 240 liber, naznačují i uvedení této skutečnosti na ebay za cca 230 liber a poté se můžete pochlubit, že je nejlevnější na eBay = D |
|
| |||
| |||
| Bych mohl udělat, ale já nejsem 100% jistý jsem chtěl prodat, protože je stále velmi dobrá karta a nechci ztratit spoustu peněz na to, aby něco málo lepší, ale ztráta malý na to, aby něco málo lepší by asi stálo za to ji však nemohu vzpomenout, kolik jsem zaplatil za to, ale bylo to kolem RRP myslím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych jenom ji. Jeho stále úžasné karty, a to i ve srovnání s novými.
|
| |||
| |||
| To byl jeden z důvodů, proč jsem si myslel možného prodeje, jak je to stále velmi karty, lidé by více likly chtít koupit, pokud nemohou dovolit jeden z novějších karet, ale to mi umožňuje dostat jedna z novějších karet. |
|
| |||
| |||
| a zjistit, zda některý z novějších grafických karet rozsahu až concideribly výkonu na GTX (řekněme o cca 50%) a pak prodat vaše GTX a tu kartu, ne-li čekat na craphics karta stojí za to je nákup (např. 8800gt je) a dostanete to. |
|
| |||
| |||
| Mohli udělat to, že konec konců, já nejsem jistý, jak dobře se bude prodávat jako lidmi budou pravděpodobně chtít novější kartu. |
|
| |||
| |||
| Mimo zájem thingie, kolik jste hledali pro tuto kartu. Mám kamaráda, který by mohl mít zájem právě v něm. Můžete poslat mi PM, pokud budete chtít.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tak jsem to určitě ne, budu muset trochu podívat se, vidět, jak jdou ceny nových, pak práce ceně od které. |
|
| |||
| |||
| ok, je čas na aktualizaci, jsem určitě ochotna prodat tuto kartu v případě, že cena je právo, a bude uvedení na Ebay zítra (pokud dostanu nabídku jsem rád před straně) I'll post odkaz s nabídkou, když jsem ji tak můžete zobrazit / nabídky, pokud chcete. |