μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > CJ Μεταχειρισμένα Marketplace

Register

Ενδεχόμενη πώληση: XFX 8800GTX OC έκδοση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2008, 13:59
Ομάδα Δωρητών

Ok, όπως λέει ο τίτλος, αυτό είναι μόνο μια πιθανή πώληση, καθώς δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το πωλήσει, αλλά μπορεί να είναι λίγο μέχρι να πάρω το υπόλοιπο του υπολογιστή μου, και έχω σκέψης ίσως θα πρέπει να έχεις για μια gx2, ή ακόμη και ένα από τα νέα 260 ή 280 του.

Αυτή η 8800GTX δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα, ήταν opend να ελέγξετε για damge κατά την παράδοσή του και δεν είχε καμία (δεν έχω αγγίξει ακόμη την κάρτα, ώστε δεν κινδυνεύουν στατική), ως εκ τούτου, θα πρέπει να λειτουργούν τέλεια (πρέπει να πω, όπως υπάρχουν ορισμένες DOA όπως έχω και δεν ελέγχονται, δεν μπορώ να πω με σιγουριά) Η κάρτα έρχεται με όλα τα accesorys (2 προσαρμογείς DVI-VGA, S-Video-HD καλώδιο, πλήρης έκδοση του παιχνιδιού ήρωες της εταιρείας, και ένα " δεν διαταράσσουν σημάδι "για την πόρτα σας)

Έτσι, τώρα είναι κάθε ενδιαφερόμενο; Εάν είστε, μπορείτε να μου δώσετε μια προσφορά, σας παρακαλώ, και το μόνο μέρος Ι μπορεί να βρει είναι για Ebuyer

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 19η Ιουν. 2008, 06:53
Ομάδα Δωρητών

το φθηνότερο αυτά πάνε για ebay είναι 240 λίρες, προτείνω τη θέση σχετικά με αυτό το ebay για περίπου 230 λίρες και στη συνέχεια μπορείτε να υπερηφανεύεται ότι είναι η φθηνότερη για ebay = D
Old 19η Ιουν. 2008, 08:13
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να κάνω, όμως δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είμαι θέλουν να πουλήσουν, όπως εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή κάρτα, και δεν θέλω να χύμα φορτία των χρημάτων για να πάρω κάτι λίγο καλύτερα, όμως χάνει λίγο για να πάρω κάτι λίγο καλύτερα θα μπορούσε πιθανότατα να αξίζει τον κόπο, όμως δεν μπορώ να θυμάμαι πόσα πλήρωσα για αυτό, αλλά ήταν περίπου το RRP νομίζω.
Old 19η Ιουν. 2008, 09:56
Συντονιστής Ομάδας

Θα ήθελα μόνο το τηρεί. Η κάρτα εξακολουθεί να είναι φοβερό, ακόμα και σε σύγκριση με τα νέα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 19η Ιουν. 2008, 10:18
Ομάδα Δωρητών

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σκεφτόμουν πιθανώς πώλησης, όπως είναι ακόμα μια μεγάλη κάρτα, ο κόσμος θα ήταν πιο likly να θέλει να το αγοράσει, αν δεν μπορούν να προσφέρουν μια από τις νεώτερες κάρτες, αλλά αυτό μου επιτρέπει να μία από τις νεότερες κάρτες.
Old 19η Ιουν. 2008, 13:40
Ομάδα Δωρητών

και δείτε αν κάποια από τις νεότερες κάρτες γραφικών κλίμακα μέχρι concideribly στις επιδόσεις με την GTX (δηλ. από περίπου 50%) και στη συνέχεια πωλούν GTX σας και να αποκτήσετε την κάρτα, αν δεν περιμένετε μια craphics κάρτα thats αξίζει την αγορά (όπως είναι η 8800gt) και απολαμβάνω αυτό.
Old 19η Ιουν. 2008, 14:19
Ομάδα Δωρητών

Μήπως το κάνουν αυτό, afterall, δεν είμαι σίγουρος πόσο καλά θα πουλήσει ως άνθρωποι είναι πιθανό να θέλουν μια νεότερη κάρτα.
Old 10 Ιούλη 2008, 14:44
Συντονιστής Ομάδας

Από ενδιαφέρον thingie, πόσο Ψάχνετε για αυτή την κάρτα. Έχω ένα φίλο που μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο σε αυτό.

Μπορείτε να στείλετε μου ένα PM αν θέλετε.

Old 10 Ιούλη 2008, 15:02
Ομάδα Δωρητών

Και δεν είμαι για να είμαστε σίγουροι, θα πάρω μια μικρή ματιά γύρω, να δούμε τι τιμή θα είναι για τους νέους, τότε η εργασία μια τιμή που ορίζεται από αυτό.
Old 14 Ιουλ 2008, 15:14
Ομάδα Δωρητών

ok, ο χρόνος για την ενημέρωση, σίγουρα είμαι πρόθυμος να πουλήσει την κάρτα αυτή, εάν η τιμή είναι σωστή, και θα θέτει σε σχέση με το Ebay αύριο (αν δεν πάρετε μια προσφορά Είμαι ικανοποιημένος με το χέρι πριν) Θα πάρω μετά τη σύνδεση με την προσφορά όταν έβαλα μέχρι να μπορείτε να δείτε / προσφορά αν θέλετε να κάνετε.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.