פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > ג 'יי משמש השוק

Register

מוכר אפשריות: XFX 8800GTX OC גירסה

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יוני 2008, 13:59
קבוצת תורמים

טוב, כמו הכותרת אומרת, זה אפשרי רק מכירה, שכן אני לא בטוח שאני רוצה למכור אותו, אך הוא עשוי להיות עד כמה זמן אני מקבל את שאר המחשב שלי, ואני כבר חושב אולי אני צריך יש עבור gx2, או אפילו אחד חדש של 260 או 280 של.

8800GTX זה לא נעשה שימוש בכלל, זה היה opend לבדוק damge בעת מסירת וכי לא היה כל (אני אפילו לא נגע הכרטיס ולפיכך לא סכנת סטטית) ולכן צריך לעבוד באופן מושלם (אני צריך לומר כפי שקיימות DOA וכן כמה אני עדיין לא נבחנה, אני לא יכול לומר בוודאות) הכרטיס מגיע עם כל accesorys (2 מתאמי DVI-VGA, S-Video-HD כבל, גרסה מלאה של החברה של גיבורי המשחק, ו ' נא לא להפריע לחתום "את הדלת)

אז עכשיו היא מי שמעוניין? אם אתה, אתה יכול לתת לי הצעה בבקשה, המקום היחיד שאני עדיין יכול למצוא את זה ב Ebuyer

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 19 יוני 2008, 06:53
קבוצת תורמים

את הזול ביותר אלה לצאת ב eBay הוא 240 קילו, אני מציע לשים את זה ב eBay כ 230 פאונד ולאחר מכן תוכל להתפאר כי הוא הזול ביותר ב eBay = D
Old 19 יוני 2008, 08:13
קבוצת תורמים

אני עלול לעשות, אולם אני לא בטוח 100% אני המבקשים למכור, מכיוון שהוא עדיין כרטיס טוב מאוד, ואני לא רוצה רפוף המון כסף על זה כדי לקבל משהו קצת יותר טוב, עם זאת loosing קצת על זה כדי לקבל משהו קצת יותר טוב היה כנראה יהיה שווה את זה, עם זאת אני לא יכול לזכור כמה שילמתי על זה, אבל זה היה סביב RRP אני חושב.
Old 19 יוני 2008, 09:56
מנהל קבוצת

אני רק רוצה לשמור את זה. את עדיין כרטיס מדהים, גם ביחס חדשים.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 19 יוני 2008, 10:18
קבוצת תורמים

זה היה אחת הסיבות חשבתי אולי למכור אותו, כפי שהוא עדיין גדול כרטיס, אנשים יהיו יותר likly רוצה לקנות את זה, אם הם לא יכולים להרשות לעצמו אחד חדש יותר כרטיסים, אבל זה מאפשר לי להגיע אחד חדש יותר כרטיסים.
Old 19 יוני 2008, 13:40
קבוצת תורמים

טוב לראות אם יש חדש יותר של כרטיסי מסך בסדר גודל של concideribly בביצועים ל gtx (אומרים בכ 50%) ולאחר מכן למכור את gtx ולקבל כרטיס זה, אם לא לחכות craphics שווה לקנות כרטיס thats (כמו 8800gt הוא) לקחת את זה.
Old 19 יוני 2008, 14:19
קבוצת תורמים

אולי נעשה את זה, afterall, אני לא בטוח עד כמה זה יהיה טוב למכור כפי הנראה אנשים שרוצים להיות כרטיס חדש יותר.
Old 10 יולי 2008, 14:44
מנהל קבוצת

מתוך עניין thingie, כמה אתה מחפש עבור כרטיס זה. יש לי חברה אשר אולי תהיה מעוניין בה.

אתה יכול לשלוח לי PM אם אתה רוצה.

Old 10 יולי 2008, 15:02
קבוצת תורמים

ובכן, אני לא בטוח, אני אקח את קצת להסתכל מסביב, לראות מה הם הולכים מחיר חדשים, לאחר מכן עבודה מחיר מחוץ מזה.
Old 14 יולי 2008, 15:14
קבוצת תורמים

בסדר, זמן עדכון, אני בהחלט מוכן למכור את הכרטיס אם זה המחיר הנכון, ויהיה זה בהצבת on eBay מחר (אלא אם אני מקבל הצעה אני שמח עם היד לפני) אני מתכוון לכתוב את הקישור את ההצעה כאשר שמתי את זה כדי שתוכל לצפות / הצעה אם אתה רוצה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.