![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב, כמו הכותרת אומרת, זה אפשרי רק מכירה, שכן אני לא בטוח שאני רוצה למכור אותו, אך הוא עשוי להיות עד כמה זמן אני מקבל את שאר המחשב שלי, ואני כבר חושב אולי אני צריך יש עבור gx2, או אפילו אחד חדש של 260 או 280 של.
8800GTX זה לא נעשה שימוש בכלל, זה היה opend לבדוק damge בעת מסירת וכי לא היה כל (אני אפילו לא נגע הכרטיס ולפיכך לא סכנת סטטית) ולכן צריך לעבוד באופן מושלם (אני צריך לומר כפי שקיימות DOA וכן כמה אני עדיין לא נבחנה, אני לא יכול לומר בוודאות) הכרטיס מגיע עם כל accesorys (2 מתאמי DVI-VGA, S-Video-HD כבל, גרסה מלאה של החברה של גיבורי המשחק, ו ' נא לא להפריע לחתום "את הדלת) אז עכשיו היא מי שמעוניין? אם אתה, אתה יכול לתת לי הצעה בבקשה, המקום היחיד שאני עדיין יכול למצוא את זה ב Ebuyer המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| את הזול ביותר אלה לצאת ב eBay הוא 240 קילו, אני מציע לשים את זה ב eBay כ 230 פאונד ולאחר מכן תוכל להתפאר כי הוא הזול ביותר ב eBay = D |
|
| |||
| |||
| אני עלול לעשות, אולם אני לא בטוח 100% אני המבקשים למכור, מכיוון שהוא עדיין כרטיס טוב מאוד, ואני לא רוצה רפוף המון כסף על זה כדי לקבל משהו קצת יותר טוב, עם זאת loosing קצת על זה כדי לקבל משהו קצת יותר טוב היה כנראה יהיה שווה את זה, עם זאת אני לא יכול לזכור כמה שילמתי על זה, אבל זה היה סביב RRP אני חושב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רק רוצה לשמור את זה. את עדיין כרטיס מדהים, גם ביחס חדשים.
|
| |||
| |||
| זה היה אחת הסיבות חשבתי אולי למכור אותו, כפי שהוא עדיין גדול כרטיס, אנשים יהיו יותר likly רוצה לקנות את זה, אם הם לא יכולים להרשות לעצמו אחד חדש יותר כרטיסים, אבל זה מאפשר לי להגיע אחד חדש יותר כרטיסים. |
|
| |||
| |||
| טוב לראות אם יש חדש יותר של כרטיסי מסך בסדר גודל של concideribly בביצועים ל gtx (אומרים בכ 50%) ולאחר מכן למכור את gtx ולקבל כרטיס זה, אם לא לחכות craphics שווה לקנות כרטיס thats (כמו 8800gt הוא) לקחת את זה. |
|
| |||
| |||
| אולי נעשה את זה, afterall, אני לא בטוח עד כמה זה יהיה טוב למכור כפי הנראה אנשים שרוצים להיות כרטיס חדש יותר. |
|
| |||
| |||
| מתוך עניין thingie, כמה אתה מחפש עבור כרטיס זה. יש לי חברה אשר אולי תהיה מעוניין בה. אתה יכול לשלוח לי PM אם אתה רוצה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני לא בטוח, אני אקח את קצת להסתכל מסביב, לראות מה הם הולכים מחיר חדשים, לאחר מכן עבודה מחיר מחוץ מזה. |
|
| |||
| |||
| בסדר, זמן עדכון, אני בהחלט מוכן למכור את הכרטיס אם זה המחיר הנכון, ויהיה זה בהצבת on eBay מחר (אלא אם אני מקבל הצעה אני שמח עם היד לפני) אני מתכוון לכתוב את הקישור את ההצעה כאשר שמתי את זה כדי שתוכל לצפות / הצעה אם אתה רוצה. |