![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, kaip pavadinimas sako, tai tik įmanoma, parduoti, nes nesu tikras, aš noriu jį parduoti, tačiau gali būti, o kol aš gausiu iš mano kompiuterio poilsio, ir aš galvoju gal reikia turiu už gx2, ar net viena nauja 260 ar 280 metų.
Šis 8800GTX nebuvo naudojama, ji buvo opend patikrinti damge kada pateikti ir neturėjo jokios (turiu net kreipėsi kortelė todėl jokių statinių pavojus) Todėl turėtų dirbti puikiai (sakau turėtų, nes yra kai DOA ir kaip aš, kurie nebuvo išbandyti, aš negaliu pasakyti, tikrai), kortele ateis kartu su visais accesorys (2 DVI-VGA adapteris, S-Video kabelis HD, Full versiją Company of Heroes žaidimas, ir " netrukdytų ženklas "savo duris) Taigi, dabar visiems, kuriuos domina? Jei esate, galite man pasiūlyti prašom, tik vietoje aš vis dar galite rasti ji yra Ebuyer Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| pigiausias šių eiti eBay yra £ 240, siūlau pradėti šią eBay už maždaug 230 svarų ir tada galėsite pasigirti, kad ant eBay = D pigiausių |
|
| |||
| |||
| Aš galiu daryti, tačiau aš nesu 100% tikras, aš nori parduoti, nes jis vis dar yra labai gera kortelė, ir aš nenoriu prarasti krovinius pinigų jį ką nors šiek tiek geriau, tačiau prarasti šiek tiek apie jį ką nors šiek tiek geriau turbūt būtų verta, tačiau aš nepamenu, kiek aš už ją, bet ji buvo maždaug Upė manau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tiesiog jį laikyti. Jos dar awesome kortele, net ir palyginti su naujomis.
|
| |||
| |||
| Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl aš galvoju apie galbūt ją parduoti, nes jis vis dar didelis kortelės, žmonės būtų labiau likly nori jį pirkti, jei jos negali sau leisti vieną naujesnių korteles, tačiau tai leidžia man gauti vienas iš naujesnių korteles. |
|
| |||
| |||
| gerai pamatyti, jei kuri nors naujesnių vaizdo plokščių masto iki concideribly einant į GTX (ty maždaug 50%), o vėliau parduoti savo GTX ir gauti šią kortelę, jei ne laukti craphics kortelė thats verta pirkti (kaip ir 8800GT yra) ir gauti kad. |
|
| |||
| |||
| Galėtų padaryti, kad afterall, aš nežinau, kaip gerai ji parduoti nes žmonės tikriausiai bus norinčių naujesnė kortelė. |
|
| |||
| |||
| Iš palūkanų thingie, kiek jūs ieškote šio kortelės. Turiu draugą, kuris gali būti tiesiog įdomu. Galite siųsti man PM, jei norite.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Na aš ne tikrai, aš jau truputį apsižvalgyti, pamatyti, kokią kainą jis bus naujas, tada darbo kainą, nuo to. |
|
| |||
| |||
| Gerai, laikas atnaujinti, aš tikrai nori parduoti šią kortelę, jei kaina yra teisinga, ir jie bus išleisti jį apie Ebay rytoj (jei gausiu pasiūlyti Esu laimingas su iki pusės) I'll post nuorodą į kainą, kai aš įdėti ją, kad galėtumėte peržiūrėti / pasiūlymą, jeigu norite. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 8800GTX | thingie2 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | Gegužė 22, 2008 13:34 |
| 8800GTX galia | Mikel | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 2 sausis 2008 00:12 |
| 8800GTX ... Pigi kaip traškučiai | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 30 gruodis 2007 11:40 |
| 8800GTX arba 2 * 8800GT in SLI | Perkūnas | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | Lapkritis 21, 2007 10:32 |
| Turėčiau 8800GT arba 8800GTX? | cheesepuff | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Lapkritis 16, 2007 17:32 |
| Temos įrankiai | |
| |