![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, jak tytuł mówi, to tylko możliwe sprzedaży, jak nie jestem pewien, że chcesz sprzedać, ale to może być natomiast aż otrzymać resztę mojego komputera, a I've been myślenia może powinienem się dla gx2, a nawet jednego z nowych 260 lub 280's.
Ten 8800GTX nie zostały wykorzystane w całości, to opend w celu sprawdzenia damge gdy dostarczone i nie miał żadnych (I nawet nie dotknął karty więc nie grozi statyczne) więc powinno działać idealnie (mówię powinny jak istnieją niektóre DOA i jak już nie testowane, nie mogę powiedzieć na pewno) Karta pochodzi ze wszystkimi accesorys (2 adaptery DVI-VGA, S-Video-HD kabel, pełną wersję gry Company of Heroes, a " nie zakłócają znak "do drzwi) Tak, teraz jest ktoś zainteresowany? Jeśli jesteś, możesz dać mi ofertę proszę, jedyne miejsce, mogę nadal go znaleźć na Ebuyer My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| najtańsze tych przejść w serwisie eBay jest 240 funtów, proponuję wprowadzenie tego w serwisie eBay za około 230 funtów, a następnie możesz pochwalić się, że jest on najtańszy na eBay = D |
|
| |||
| |||
| I może to jednak nie jestem w 100% jestem pewien, które chcą sprzedać, ponieważ jest to wciąż bardzo dobre karty, a nie chcę stracić wiele pieniędzy na to, aby coś trochę lepiej, jednak straty trochę na to, aby coś trochę lepiej będzie prawdopodobnie warta, jednak nie mogę pamiętać, ile zapłacił za to, ale było to około RRP myślę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd just keep it. Jego wciąż awesome karty, nawet w porównaniu z nowymi.
|
| |||
| |||
| To był jeden z powodów, miałem na myśli ewentualnie sprzedając je, gdyż wciąż wielką kartę, ludzie będą więcej likly aby go kupić, jeśli nie mogą sobie pozwolić na jeden z nowszych kart, ale pozwala mi się jeden z nowszych kart. |
|
| |||
| |||
| również sprawdzić, czy któryś z nowszych kart graficznych concideribly zwiększenie wydajności do GTX (powiedzmy o około 50%), a następnie sprzedać GTX i dostać tej karty, jeśli nie czekać na craphics karta thats warte zakupu (jak jest 8800gt) i get that. |
|
| |||
| |||
| Może to zrobić, afterall, nie jestem pewien, jak będzie sprzedawać jako ludzie będą prawdopodobnie chcąc nowej karty. |
|
| |||
| |||
| Brak zainteresowania thingie, ile ty szukasz dla tej karty. Mam znajomego, który mógłby być zainteresowany tylko w nim. Możesz wysłać mi PM, jeśli chcesz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Cóż nie jestem na pewno, będę miał trochę rozejrzeć, zobaczyć, jakie ceny są one przeznaczone do nowych, a następnie praca cenie od tego. |
|
| |||
| |||
| ok, czas na aktualizację Ja zdecydowanie wolę sprzedaży tej karty, jeśli cena jest prawo, i będzie umieszczenie go na Ebay jutro (chyba, że mogę otrzymać ofertę Jestem zadowolony z przed strony) I'll post link do oferty, gdy je tak można wyświetlić / ofertę, jeśli chcesz. |
![]() |
|
| Zakładki |