mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > CJ folosita Marketplace

Register

Posibilă vânzare: XFX 8800GTX OC versiunea

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2008, 13:59
Grupul de donator

Default Posibilă vânzare: XFX 8800GTX OC versiunea

Ok, după cum spune titlul, e doar o posibilă vânzare, ca nu sunt sigur că vreau să-l vândă, dar acesta poate fi un timp pana sa iau restul calculatorului meu, şi am fost de gândire, poate ca ar trebui luat pentru un gx2, sau chiar unul dintre noile 260 sau 280 al.

Acest 8800GTX nu a fost folosit deloc, pentru că a fost opend pentru a verifica pentru damge când emis şi nu a avut nici o (nu am chiar atât de carte a atins nici un pericol de statică), prin urmare, ar trebui să funcţioneze perfect (am spus ca nu ar trebui să se unele DOA şi ca nu am testat, nu pot spune sigur) de carte vine cu toate accesorys (2 adaptoare DVI-VGA, S-Video-HD prin cablu, versiunea completă a companiei de eroi joc, şi un " Nu deranjaţi semnul "pentru usa)

Deci, acum este cineva interesat? Dacă sunt, pot să-mi daţi o ofertă, vă rugăm să, de numai locul I a putea liniştit a gasit-o este pe Ebuyer

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 19 iunie 2008, 06:53
Grupul de donator

cele mai ieftine pentru aceste merg pe ebay este de 240 lire sterline, i sugereze acest punerea pe Ebay pentru aproximativ 230 de lire si apoi poate lăuda că este cel mai ieftin pe ebay = D
Old 19 iunie 2008, 08:13
Grupul de donator

S-ar putea face, cu toate acestea nu sunt 100% sigur că-mi pare care doresc să vândă, pentru că încă este o carte foarte bună, şi nu vreau să pierd sarcini de bani pe el pentru a obţine ceva un pic mai bine, cu toate acestea a pierde un pic pe ea pentru a obţine ceva un pic mai bine, probabil, ar fi meritat, cu toate acestea nu pot să aduc aminte cât de mult am plătit pentru asta, dar a fost în jurul RRP cred.
Old 19 iunie 2008, 09:56
Moderator Group

Aş ţine-o. Are încă o carte minunat, chiar şi în comparaţie cu cele noi.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 19 iunie 2008, 10:18
Grupul de donator

Asta a fost unul din motivele pentru m-am gândit că, eventual, de vânzare-o, aşa cum este încă o mare carte, oamenii ar fi mai likly pentru a dori sa o cumpere, în cazul în care nu-şi poate permite una dintre cele mai noi carduri, dar care permite de a-mi lua una dintre cele mai noi carti.
Old 19 iunie 2008, 13:40
Grupul de donator

bine a se vedea dacă vreunul din mai noi carduri de grafica scară până în concideribly performanţă la GTX (să zicem cu aproximativ 50%) şi apoi a vinde GTX si sa carte, care, dacă nu aşteptaţi ca un craphics carte thats valoare de cumpărare (la fel ca 8800gt este) şi a luat-o.
Old 19 iunie 2008, 14:19
Grupul de donator

S-ar putea face acest lucru, din urmă, nu sunt sigur cât de bine se vor vinde ca oamenii vor fi, probabil, care doresc o nouă carte.
Old 10 iulie 2008, 14:44
Moderator Group

Afară de interes thingie, cât de mult te caut pentru această carte. Am un prieten care ar putea fi interesate de aceasta.

Aveţi posibilitatea să trimiteţi-mi un PM daca vrei.

Old 10 iulie 2008, 15:02
Grupul de donator

Ei nu sunt la sigur, voi avea o mică uita-te in jur, vedem ce se întâmplă de preţ pentru noi, şi apoi de lucru la un preţ de la asta.
Old 14 iulie 2008, 15:14
Grupul de donator

OK, e timpul pentru un update, eu sunt dispus să-şi vândă definitiv această carte în cazul în care preţul este de dreapta, şi se va pune pe Ebay mâine (cu excepţia cazului în care primesc o ofertă Sunt fericit cu înainte de mână) Voi posta link-ul de la ofertă, atunci când am pus-o astfel încât să puteţi vizualiza / ofertă, dacă vrei.
Reply

Register

Marcaje