![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, după cum spune titlul, e doar o posibilă vânzare, ca nu sunt sigur că vreau să-l vândă, dar acesta poate fi un timp pana sa iau restul calculatorului meu, şi am fost de gândire, poate ca ar trebui luat pentru un gx2, sau chiar unul dintre noile 260 sau 280 al.
Acest 8800GTX nu a fost folosit deloc, pentru că a fost opend pentru a verifica pentru damge când emis şi nu a avut nici o (nu am chiar atât de carte a atins nici un pericol de statică), prin urmare, ar trebui să funcţioneze perfect (am spus ca nu ar trebui să se unele DOA şi ca nu am testat, nu pot spune sigur) de carte vine cu toate accesorys (2 adaptoare DVI-VGA, S-Video-HD prin cablu, versiunea completă a companiei de eroi joc, şi un " Nu deranjaţi semnul "pentru usa) Deci, acum este cineva interesat? Dacă sunt, pot să-mi daţi o ofertă, vă rugăm să, de numai locul I a putea liniştit a gasit-o este pe Ebuyer Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| cele mai ieftine pentru aceste merg pe ebay este de 240 lire sterline, i sugereze acest punerea pe Ebay pentru aproximativ 230 de lire si apoi poate lăuda că este cel mai ieftin pe ebay = D |
|
| |||
| |||
| S-ar putea face, cu toate acestea nu sunt 100% sigur că-mi pare care doresc să vândă, pentru că încă este o carte foarte bună, şi nu vreau să pierd sarcini de bani pe el pentru a obţine ceva un pic mai bine, cu toate acestea a pierde un pic pe ea pentru a obţine ceva un pic mai bine, probabil, ar fi meritat, cu toate acestea nu pot să aduc aminte cât de mult am plătit pentru asta, dar a fost în jurul RRP cred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş ţine-o. Are încă o carte minunat, chiar şi în comparaţie cu cele noi.
|
| |||
| |||
| Asta a fost unul din motivele pentru m-am gândit că, eventual, de vânzare-o, aşa cum este încă o mare carte, oamenii ar fi mai likly pentru a dori sa o cumpere, în cazul în care nu-şi poate permite una dintre cele mai noi carduri, dar care permite de a-mi lua una dintre cele mai noi carti. |
|
| |||
| |||
| bine a se vedea dacă vreunul din mai noi carduri de grafica scară până în concideribly performanţă la GTX (să zicem cu aproximativ 50%) şi apoi a vinde GTX si sa carte, care, dacă nu aşteptaţi ca un craphics carte thats valoare de cumpărare (la fel ca 8800gt este) şi a luat-o. |
|
| |||
| |||
| S-ar putea face acest lucru, din urmă, nu sunt sigur cât de bine se vor vinde ca oamenii vor fi, probabil, care doresc o nouă carte. |
|
| |||
| |||
| Afară de interes thingie, cât de mult te caut pentru această carte. Am un prieten care ar putea fi interesate de aceasta. Aveţi posibilitatea să trimiteţi-mi un PM daca vrei.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ei nu sunt la sigur, voi avea o mică uita-te in jur, vedem ce se întâmplă de preţ pentru noi, şi apoi de lucru la un preţ de la asta. |
|
| |||
| |||
| OK, e timpul pentru un update, eu sunt dispus să-şi vândă definitiv această carte în cazul în care preţul este de dreapta, şi se va pune pe Ebay mâine (cu excepţia cazului în care primesc o ofertă Sunt fericit cu înainte de mână) Voi posta link-ul de la ofertă, atunci când am pus-o astfel încât să puteţi vizualiza / ofertă, dacă vrei. |
![]() |
|
| Marcaje |