menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > CJ Used Marketplace

Register

Možný predaj: XFX 8800GTX OC verzie

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2008, 13:59
Darcu Skupina

Default Možný predaj: XFX 8800GTX OC verzie

Ok, ako názov hovorí, je to len možné, predaj, pretože si nejsem jistý chcem predať, ale môže byť súčasne až dostanem zvyšok môjho počítača, a ja som premýšľal, že by som mala tú pre gx2, dokonca ani jeden z nových 260 alebo 280 rokov.

To 8800GTX neboli použité vôbec, bolo opend pre kontrolu damge čase dodania a nemá žiadne (ani jsem se dotkl karty tak žiadne nebezpečenstvo statické), preto by mal fungovať dokonale (hovorím, ako by sa DOA a niektoré, ako som nebola testovaná, nemůžu říct určite) Karta je dodávaná so všetkými accesorys (2 adaptéry DVI-VGA, S-Video-HD kábel, Plná verzia hry Company of Heroes, a " nerušiť znak "u vašich dverí)

Tak, teraz je niekto záujem? Ste-li, môžete mi dať ponuku, prosím, na jediné miesto, môžem ešte nájsť, je na Ebuyer

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 19. júna 2008, 06:53
Darcu Skupina

najlacnejšie týchto ísť na eBay je 240 libier, naznačujú aj uvedenie tejto skutočnosti na ebay za cca 230 libier a potom sa môžete pochváliť, že je najlacnejšia na eBay = D
Old 19. júna 2008, 08:13
Darcu Skupina

By som mohol urobiť, ale já nejsem 100% jistý som chcel predať, pretože je stále veľmi dobrá karta a nechcem stratiť veľa peňazí na to, aby niečo málo lepší, ale strata malý na to, aby niečo málo lepší by asi stálo za to ju však nemôžem spomenúť, koľko som zaplatil za to, ale bolo to okolo RRP myslím.
Old 19. júna 2008, 09:56
Moderátor skupiny

Já bych jenom ji. Jeho stále úžasné karty, a to aj v porovnaní s novými.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 19. júna 2008, 10:18
Darcu Skupina

To bol jeden z dôvodov, prečo som si myslel možného predaja, ako je to stále veľmi karty, ľudia by viac likly chcieť kúpiť, ak nemôžu dovoliť jeden z novších kariet, ale to mi umožňuje dostať jedna z novších kariet.
Old 19. júna 2008, 13:40
Darcu Skupina

a zistiť, či niektorý z novších grafických kariet rozsahu až concideribly výkonu na GTX (povedzme o cca 50%) a potom predať vaše GTX a tu kartu, ne-li čakať na craphics karta stojí za to je nákup (napr. 8800gt je) a dostanete to.
Old 19. júna 2008, 14:19
Darcu Skupina

Mohli urobiť to, že koniec koncov, já nejsem jistý, ako dobre sa bude predávať ako ľuďmi budú pravdepodobne chcieť novšie kartu.
Old 10. júl 2008, 14:44
Moderátor skupiny

Mimo záujem thingie, koľko ste hľadali pre túto kartu. Mám kamaráta, ktorý by mohol mať záujem práve v ňom.

Môžete poslať mi PM, ak budete chcieť.

Old 10. júl 2008, 15:02
Darcu Skupina

Tak som to určite nie, budem musieť trochu pozrieť sa, vidieť, ako idú ceny nových, potom práce cene od ktorej.
Old 14. júl 2008, 15:14
Darcu Skupina

ok, je čas na aktualizáciu, som určite ochotná predať túto kartu v prípade, že cena je právo, a bude uvedenie na Ebay zajtra (ak dostanem ponuku som rád pred strane) I'll post odkaz s ponukou, keď som ju tak môžete zobraziť / ponuky, ak chcete.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.