![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, ako názov hovorí, je to len možné, predaj, pretože si nejsem jistý chcem predať, ale môže byť súčasne až dostanem zvyšok môjho počítača, a ja som premýšľal, že by som mala tú pre gx2, dokonca ani jeden z nových 260 alebo 280 rokov.
To 8800GTX neboli použité vôbec, bolo opend pre kontrolu damge čase dodania a nemá žiadne (ani jsem se dotkl karty tak žiadne nebezpečenstvo statické), preto by mal fungovať dokonale (hovorím, ako by sa DOA a niektoré, ako som nebola testovaná, nemůžu říct určite) Karta je dodávaná so všetkými accesorys (2 adaptéry DVI-VGA, S-Video-HD kábel, Plná verzia hry Company of Heroes, a " nerušiť znak "u vašich dverí) Tak, teraz je niekto záujem? Ste-li, môžete mi dať ponuku, prosím, na jediné miesto, môžem ešte nájsť, je na Ebuyer Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| najlacnejšie týchto ísť na eBay je 240 libier, naznačujú aj uvedenie tejto skutočnosti na ebay za cca 230 libier a potom sa môžete pochváliť, že je najlacnejšia na eBay = D |
|
| |||
| |||
| By som mohol urobiť, ale já nejsem 100% jistý som chcel predať, pretože je stále veľmi dobrá karta a nechcem stratiť veľa peňazí na to, aby niečo málo lepší, ale strata malý na to, aby niečo málo lepší by asi stálo za to ju však nemôžem spomenúť, koľko som zaplatil za to, ale bolo to okolo RRP myslím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych jenom ji. Jeho stále úžasné karty, a to aj v porovnaní s novými.
|
| |||
| |||
| To bol jeden z dôvodov, prečo som si myslel možného predaja, ako je to stále veľmi karty, ľudia by viac likly chcieť kúpiť, ak nemôžu dovoliť jeden z novších kariet, ale to mi umožňuje dostať jedna z novších kariet. |
|
| |||
| |||
| a zistiť, či niektorý z novších grafických kariet rozsahu až concideribly výkonu na GTX (povedzme o cca 50%) a potom predať vaše GTX a tu kartu, ne-li čakať na craphics karta stojí za to je nákup (napr. 8800gt je) a dostanete to. |
|
| |||
| |||
| Mohli urobiť to, že koniec koncov, já nejsem jistý, ako dobre sa bude predávať ako ľuďmi budú pravdepodobne chcieť novšie kartu. |
|
| |||
| |||
| Mimo záujem thingie, koľko ste hľadali pre túto kartu. Mám kamaráta, ktorý by mohol mať záujem práve v ňom. Môžete poslať mi PM, ak budete chcieť.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tak som to určite nie, budem musieť trochu pozrieť sa, vidieť, ako idú ceny nových, potom práce cene od ktorej. |
|
| |||
| |||
| ok, je čas na aktualizáciu, som určite ochotná predať túto kartu v prípade, že cena je právo, a bude uvedenie na Ebay zajtra (ak dostanem ponuku som rád pred strane) I'll post odkaz s ponukou, keď som ju tak môžete zobraziť / ponuky, ak chcete. |