![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, као што наслов каже, то је једино могуће продаје, као што нисам сигуран желим продати, али она мај бити неко време док не добијете остатак моје рачунар, и сам размишљам, можда сам требао би добио за гкс2, или чак и један од нових 260 или 280 година.
Овај 8800ГТКС није кориштена на свим је опенд за проверу за дамге када је испоручио и није имао било који (ја нисам ни дотакнуо картицу тако да нема опасности од Статички), дакле, треба да раде савршено (што ја кажем треба да постоји ДОА неке и као што сам ја није тестиран, не могу рећи за сигурно) Картица долази са свим аццесорыс (2 ДВИ-ВГА адаптера, С-Видео-ХД кабл, Пуна верзија фирма хероја игру, те " Не ометај знак "вашег врата) Дакле, сада је било ко заинтересован? Ако сте, можете ли ми дати понуду молимо, једино место које могу још увек наћи на Ебуыер Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| најјефтинији ти иди на ебаы је за 240 фунти, предлажем стављајући овај на ебаы за око £ 230, а затим вам се може похвалити да је најјефтинији на ебаы = Д |
|
| |||
| |||
| Можда ћу учинити, али нисам 100% сигуран да сам желе продати, јер је још увек јако добар картицу, а не желим одријешиш гомиле новца на то да се нешто мало боље, но губитка мало на то да се нешто мало боље ће вероватно бити вриједан је, међутим, не могу се сетити колико сам за то плаћен, али то је било око РРП мислим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дајте само задржали га. Њена и даље Ауесоме картице, чак у односу на нове.
|
| |||
| |||
| То је био један од разлога зашто сам мислио можда продаји од њега, јер је још увек велика картица, људи ће бити више ликлы да желите да купите, ако не могу си приуштити један од новијих картица, али то ми омогућава да се једна од новијих картица. |
|
| |||
| |||
| добро видети ако било који од новијих графичке картице сцале уп цонцидериблы у перформансама на гткс (рецимо око 50%), а затим продати ваше гткс и добити ту картицу, ако не и сачекате да се тај вриједан црапхицс картице купују (као 8800гт је) и доћи тога. |
|
| |||
| |||
| Могли учинити, афтералл, нисам сигуран колико добро ће се продавати као људи ће вероватно бити у недостатку новију картицу. |
|
| |||
| |||
| Од интереса тхингие, колико сте у потрази за за ову картицу. Имам пријатеља који би могли бити заинтересовани за то. Можете слати и мени ПМ, ако желите.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Па нисам сигуран да, ја ћу мало гледати около, видјети шта се дешава цена за нове, а затим радити цени од тога. |
|
| |||
| |||
| ок, време за исправку, ја сам дефинитивно вољна продати ову картицу ако цена је у праву, а бит ће стављајући га на ебаы сутра (осим ако ЈА добити понуду сам задовољна пре руку) И'лл пост линк на понуда кад сам га ставио, па тако можете прегледати / понуде ако желите. |