az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > CJ Pazarı kullanılır

Register

Olası satış: XFX 8800GTX OC sürümü

Reply

Konu Araçları
Old 17 Haziran 2008, 13:59
Bağış Grubu

Default Olası satış: XFX 8800GTX OC sürümü

Kadar benim bilgisayarı geri kalanını almak Onu satmak istiyorum emin değilim, ancak bir süre olabilir Ok gibi başlık anlaşılacağı üzere, sadece olası bir satış, ve ben belki de gerektiğini düşünüyorum oldum var bir gx2, hatta biri için yeni 260 veya 280's.

Bu 8800GTX at all, Bu opend olduğunu damge zaman teslim olup olmadığına ve herhangi bir (Hatta bu yüzden statik hiçbir tehlike) dolayısıyla mükemmel çalışması gereken kart dokunulmaz sahip olduğunu kullanılacaktır edilmedi (I olarak var derler Bazı DOA ve ben, ben kesin) Kart can't say sınanmamıştır tüm accesorys ile (2 DVI-VGA adaptörü, S-Video-HD kablo, kahraman bir şirket tam sürüm oyun ve gelen bir " "kapıyı için) işareti rahatsız etmeyin

Herkesin ilgi Peki, şimdi? Eğer, bana lütfen, hala üzerinde bulabilirsiniz sadece bir teklif verebilir Ebuyer

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 19 Haziran 2008, 06:53
Bağış Grubu

üzerinde eBay, onun üzerinde ucuz olduğunu iftihar edebilirsiniz £ 240, i eBay yaklaşık 230 kilo Bu koyarak önerir ve sonra bu değer eBay = D ucuz git
Old 19 Haziran 2008, 08:13
Bağış Grubu

Ben biliyorum ki, ancak ben satmak isteyen değilim% 100 eminim olarak hala çok iyi bir kart, ve bu biraz daha iyi bir şey almak için ben para gevşek yükler için Ancak loosing istemiyorum biraz üzerinde bir şeyi küçük bir olasılıkla buna değer olacağını daha iyi almak için, ancak ne kadar bunun için ödenen, ancak RRP civarında sanırım olduğunu hatırlayamıyorum.
Old 19 Haziran 2008, 09:56
Moderatör Grubu

Sadece devam ediyorum. Hatta yeni kıyasla Its hala harika bir kart.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 19 Haziran 2008, 10:18
Bağış Grubu

Olarak hala büyük bir kart Bu benim muhtemelen satış düşünüyordum bu nedenden dolayı, eğer bir yeni kartların göze alamaz, insanlar daha likly almak istediğiniz için ediyorum, ama bu elde etmek için bana izin verir bir yeni kart.
Old 19 Haziran 2008, 13:40
Bağış Grubu

Eğer daha yeni grafik kartlarını concideribly performans ve GTX için büyütmek iyi bakın, bir craphics kartı beklemez (yaklaşık% 50) ve ardından GTX satış ve kart almak demek ise) değerinde satın (gibi 8800GT that olan bu.
Old 19 Haziran 2008, 14:19
Bağış Grubu

Bu, afterall nasıl iyi insanlar muhtemelen daha yeni bir kart isteyen olacaktır olarak satmak emin değilim yapacağım.
Old 10 Temmuz 2008, 14:44
Moderatör Grubu

Out ilgi thingie yerine, bu kartı arıyorum ne kadar vardır. Kim sadece ilginizi çekebilir bir arkadaşım var.

İsterseniz bana PM gönderebilirsiniz.

Old 10 Temmuz 2008, 15:02
Bağış Grubu

Aslında emin değilim için yaşıyorum, etrafta bir bak, ne fiyat yeni, o zaman, bir fiyat iş gidiyorsun görmek zorundayız.
Old 14 Temmuz 2008, 15:14
Bağış Grubu

tamam, bir güncelleme için zaman, ben kesinlikle bir fiyat bu kartı satmaya ve razıyım Ebay hakkında yarın kadar koyarak olacak (unless I el önce) Bu bağlantı sonrası edersiniz ile mutlu bir teklif almak teklif için çok görüntüleyebileceğiniz / teklifi eğer isterseniz bunu çıkarmak.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından