![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadar benim bilgisayarı geri kalanını almak Onu satmak istiyorum emin değilim, ancak bir süre olabilir Ok gibi başlık anlaşılacağı üzere, sadece olası bir satış, ve ben belki de gerektiğini düşünüyorum oldum var bir gx2, hatta biri için yeni 260 veya 280's.
Bu 8800GTX at all, Bu opend olduğunu damge zaman teslim olup olmadığına ve herhangi bir (Hatta bu yüzden statik hiçbir tehlike) dolayısıyla mükemmel çalışması gereken kart dokunulmaz sahip olduğunu kullanılacaktır edilmedi (I olarak var derler Bazı DOA ve ben, ben kesin) Kart can't say sınanmamıştır tüm accesorys ile (2 DVI-VGA adaptörü, S-Video-HD kablo, kahraman bir şirket tam sürüm oyun ve gelen bir " "kapıyı için) işareti rahatsız etmeyin Herkesin ilgi Peki, şimdi? Eğer, bana lütfen, hala üzerinde bulabilirsiniz sadece bir teklif verebilir Ebuyer Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| üzerinde eBay, onun üzerinde ucuz olduğunu iftihar edebilirsiniz £ 240, i eBay yaklaşık 230 kilo Bu koyarak önerir ve sonra bu değer eBay = D ucuz git |
|
| |||
| |||
| Ben biliyorum ki, ancak ben satmak isteyen değilim% 100 eminim olarak hala çok iyi bir kart, ve bu biraz daha iyi bir şey almak için ben para gevşek yükler için Ancak loosing istemiyorum biraz üzerinde bir şeyi küçük bir olasılıkla buna değer olacağını daha iyi almak için, ancak ne kadar bunun için ödenen, ancak RRP civarında sanırım olduğunu hatırlayamıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece devam ediyorum. Hatta yeni kıyasla Its hala harika bir kart.
|
| |||
| |||
| Olarak hala büyük bir kart Bu benim muhtemelen satış düşünüyordum bu nedenden dolayı, eğer bir yeni kartların göze alamaz, insanlar daha likly almak istediğiniz için ediyorum, ama bu elde etmek için bana izin verir bir yeni kart. |
|
| |||
| |||
| Eğer daha yeni grafik kartlarını concideribly performans ve GTX için büyütmek iyi bakın, bir craphics kartı beklemez (yaklaşık% 50) ve ardından GTX satış ve kart almak demek ise) değerinde satın (gibi 8800GT that olan bu. |
|
| |||
| |||
| Bu, afterall nasıl iyi insanlar muhtemelen daha yeni bir kart isteyen olacaktır olarak satmak emin değilim yapacağım. |
|
| |||
| |||
| Out ilgi thingie yerine, bu kartı arıyorum ne kadar vardır. Kim sadece ilginizi çekebilir bir arkadaşım var. İsterseniz bana PM gönderebilirsiniz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Aslında emin değilim için yaşıyorum, etrafta bir bak, ne fiyat yeni, o zaman, bir fiyat iş gidiyorsun görmek zorundayız. |
|
| |||
| |||
| tamam, bir güncelleme için zaman, ben kesinlikle bir fiyat bu kartı satmaya ve razıyım Ebay hakkında yarın kadar koyarak olacak (unless I el önce) Bu bağlantı sonrası edersiniz ile mutlu bir teklif almak teklif için çok görüntüleyebileceğiniz / teklifi eğer isterseniz bunu çıkarmak. |