![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, як назва говорить, це тільки можливо продаж, тому що я не впевнений, що я хочу його продати, але це може бути якийсь час, поки не отримаєте всю комп'ютер, і я думаю, може бути, я б отримав для GX2, або навіть однією з нових 260 або 280's.
Це 8800GTX не була використана на всіх, він, відкриті для перевірки damge при доставці і не було ніяких (я навіть не торкнувся карти, так що ніякої небезпеки статична), отже, повинні надійно працювати (я повинна говорити як є Деякі DOA і, як я це не перевіряв, я не можу сказати напевно) карта поставляється з усіма accesorys (2 DVI-адаптери VGA, S-Video-HD Cable, повну версію компанія з героїв гри, а " не турбувати "знаком" для вашої двері) Отже, тепер, хто цікавиться? Якщо ви, то ви можете дати мені пропозицію, будь ласка, єдине місце, де я все ще можете знайти це на Ebuyer Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| дешевий ці Перейти на на Ebay становить 240 фунтів, я пропоную поставити це на Ebay близько 230 фунтів, а потім ви можете похвалитися тим, що це найдешевше на Ebay = D |
|
| |||
| |||
| Я міг би зробити, однак я не впевнений на 100% я охочі продати, як це все ще дуже хороші карти, і я не хочу втрачати купу грошей на неї, щоб отримати щось трохи краще, проте втрати мало про неї що-небудь трохи краще буде, ймовірно, варто, але я не пам'ятаю, скільки я заплатив за неї, але вона була близько РРП я думаю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я просто зберегти її. Її ще Awesome карти, навіть порівняно з новими.
|
| |||
| |||
| Це була одна з причин, чому я думав про можливість продавати його, як це ще більше карт, люди будуть більше likly хочете купити її, якщо вони не можуть дозволити собі одну з нових карт, але це дає мені можливість отримати Одним з нових карт. |
|
| |||
| |||
| добре бачити, якщо будь-яка з нових графічних карт масштабів concideribly по продуктивності GTX (скажімо, близько 50%), а потім продати GTX і отримати цю карту, якщо не чекати craphics карт Thats варто купувати (як це 8800GT) і отримайте це. |
|
| |||
| |||
| Могли б зробити, що Afterall, я не впевнений, наскільки добре вона буде продаватися як люди, ймовірно, не з'явиться нової картки. |
|
| |||
| |||
| Виходячи з цього, штучка, скільки ви шукаєте для цієї картки. У мене є друг, який тільки може бути зацікавлений у ній. Ви можете відправити мені PM, якщо хочете.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ну, я не впевнений, мені доведеться трохи озирнутися, подивитися, що ціна, яку вони йдуть за нове, а потім робота ціна з цього. |
|
| |||
| |||
| Добре, час для оновлення, я виразно готовий продати цю карту, якщо ціна відповідна, і буде покласти його на Ebay завтра (якщо я не отримаю пропозиції Я задоволений, перш ніж руки) Я пост посилання на торгах, коли я поклав його так, ви можете переглянути / заявку, якщо хочете. |