![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво малко след пощенски за HDD? Мислех, че е също толкова лесно да попитам тук LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз ще го направя за exacly какво Royal Mail такса. Да е около 6 евро мисля. |
|
| |||
| |||
| Охлаждам
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Търгове края късно този следобед, Великобритания време. Махни си офертни цени в някои изгодна цена трябваше да бъде. |
|
| |||
| |||
| Проклятие Im твърде късно, за да провери-рано |
|
| |||
| |||
| Все още имаме 6200 AGP gfx карта, някой идиот, не искам след спечелване. |
|
| |||
| |||
| какъв вид на позициите си имат търсят предимно за PSU и PCI-изразят графики |
|
| |||
| |||
| Нищо не остана в този отдел, съжалявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От интерес, защо реши само за 3 дни търг?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изградете основен набор персонален компютър, като се използват някои от бита аз имам от стария си компютър и Ebay | JJroker | Общи Хардуер Чат | 2 | 25 май 2009 г. 02:00 |
| Моят твърди дискове | Danny83222 | Общи Хардуер Чат | 3 | 26 Jan 2008 15:38 |
| Твърди Дискове | lloyd.cardiff | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Jul 2007 15:55 |
| Твърди дискове | musicthom | Общи Хардуер Чат | 5 | 11 Дек 2006 14:39 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |