![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co po vás docela poštovné pro HDD? Myslel, že je stejně snadné zeptejte zde lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Já vám to za to, co exacly Royal Mail poplatek. Se pohybuje kolem 6 Euro myslím. |
|
| |||
| |||
| Chladný
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aukce konci později odpoledne, UK čas. Získejte své nabídky v některých obchodů, které mají být měl. |
|
| |||
| |||
| im zatraceně pozdě, by kontroluje dříve |
|
| |||
| |||
| Stále mám na 6200 AGP GFX karty, některé blbec nechce po vítězství. |
|
| |||
| |||
| Jaké předměty jste hledali především pro PSU a PCI-Express grafické |
|
| |||
| |||
| Nic v tomto oddělení, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mimo zájem, jak jste se rozhodli přijít pouze na 3 dny aukci?
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vybuduj top řady PC za použití některé z bitů jsem mého starého PC a eBay | JJroker | Obecné Hardware Chat | 2 | 25. května 2009 02:00 |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Obecné Hardware Chat | 3 | 26. ledna 2008 15:38 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. červenec 2007 15:55 |
| Pevné disky | musicthom | Obecné Hardware Chat | 5 | 11. prosinec 2006 14:39 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |