![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι σας μετά κάπως γραμματόσημα για μια HDD; Νόμιζα ότι είναι εξίσου εύκολο να ρωτήσω εδώ lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Θα κάνουμε ό, τι για exacly Royal Mail χρέωση. Να είναι περίπου 6 ευρώ νομίζω. |
|
| |||
| |||
| Ψυχρός
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Δημοπρασίες τέλος αργότερα το απόγευμα, UK χρόνο. Λάβετε τις προσφορές σας σε κάποιες ευκαιρίες που θα έπρεπε. |
|
| |||
| |||
| damn im πολύ αργά, θα πρέπει να ελέγχεται από παλαιότερες |
|
| |||
| |||
| Πάντα έχεις το 6200 AGP κάρτα gfx, ορισμένες βλάκας δεν θέλει μετά από τη νίκη. |
|
| |||
| |||
| τι είδους στοιχεία σας έκαναν να αναζητούν κυρίως για PSU και γραφικών PCI-Express |
|
| |||
| |||
| Τίποτα δεν άφησε στο τμήμα αυτό, συγγνώμη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από ενδιαφέρον, το πώς αποφάσισε να έρθει σε μόνο 3 ημέρες δημοπρασία;