![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što kinda nakon poštarina za HDD? Mislio to je samo tako lako pitati ovdje lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ja ću to učiniti za exacly šta Royal Mail naplate. Se oko 6 eura mislim. |
|
| |||
| |||
| Hladno
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aukcije kraja ove kasnije popodne, UK vrijeme. Svoje ponude dobiti u nekim Rasprodaje se imao. |
|
| |||
| |||
| prokleti im prekasno, treba provjeriti od ranije |
|
| |||
| |||
| Ipak je dobio 6200 AGP gfx karticu, neki kreten ne želi ga nakon pobjede. |
|
| |||
| |||
| kakav predmeta Jeste li u potrazi za PSU uglavnom i PCI-Express grafičke |
|
| |||
| |||
| Ništa što je preostalo u odjelu, žao. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od interesa, kako ste odlučili doći na samo 3 dana aukcija?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izradite vrhunske van dometa računala koristeći neki od bitova imam moj stari PC i ebay | JJroker | General Hardware Chat | 2 | 25. svibanj 2009 02:00 |
| Moj tvrde diskove | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 siječanj 2008 15:38 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 5. srpnja 2007 15:55 |
| Hard diskovi | musicthom | General Hardware Chat | 5 | 11. prosinac 2006 14:39 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |