![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miféle postaköltséget te után a HDD? Úgy vélte, ez is csak olyan egyszerű, hogy kérje itt lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| I'll do it for exacly, amit a Royal Mail díj. Körülbelül 6 euró, azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Hűvös
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Árverések végéig később délután, UK idő. Szállj be ajánlatokat, néhány olcsón kellett volna. |
|
| |||
| |||
| damn im túl késő, ellenőrizni kell a korábbi |
|
| |||
| |||
| Még megvan a 6200 AGP-gfx-kártyát, valami idióta nem akarom megnyerése után. |
|
| |||
| |||
| milyen tételek te is keresi elsősorban psu és PCI-Express Graphics |
|
| |||
| |||
| Semmi sem maradt, hogy az osztály, bocs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Out of interest, Miért döntött, csak a 3 napos aukció?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Build a felső tartományban számítógép segítségével bizonyos biteket már a régi számítógép és az eBay | JJroker | Általános fémáru Chat | 2 | 25. május 2009 02:00 |
| Saját merevlemezek | Danny83222 | Általános fémáru Chat | 3 | 26. január 2008 15:38 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. július 2007 15:55 |
| Merevlemezek | musicthom | Általános fémáru Chat | 5 | 11. december 2006 14:39 |
| Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 8 | 15. Szeptember 2006 03:14 |
| Téma eszközök | |
| |