![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas kinda pašto jus po už HDD? Maniau, kad tai tik taip lengva užduoti čia lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| I'll do it for exacly ką Royal Mail mokestis. Būti maždaug 6 eurus manau. |
|
| |||
| |||
| Vėsus
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aukcionai pabaigoje vėliau šią popietę, UK laiku. Gaukite pasiūlymus, kai sandorius būti turėjo. |
|
| |||
| |||
| Damn im per vėlu, turėtų patikrinta anksčiau |
|
| |||
| |||
| Still Got 6.200 AGP gfx kortelės, kai idiotas nenori, kad po pergalės. |
|
| |||
| |||
| kokias prekes tu jau ieško daugiausia dėl PSU ir PCI-Express grafika |
|
| |||
| |||
| Nothing Left tame departamente, atsiprašau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš interesų, kodėl Jūs nusprendėte tik 3 dieną aukcione?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sukurkite aukščiausius kompiuteriu, naudojant kai kuriuos bitus turiu savo seną PC ir eBay | JJroker | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 25, 2009 02:00 |
| Mano Hard Drives | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 sausis 2008 15:38 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5 liepa 2007 15:55 |
| Standieji diskai | musicthom | General Hardware Chat | 5 | 11 gruodis 2006 14:39 |
| Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 8 | 15 rugsėjis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |