![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який ви цікавий поштові пізніше для HDD? Думка це так само просто, щоб запитати тут LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я зроблю це за exacly що Royal Mail безкоштовно. Складе близько 6 євро я думаю. |
|
| |||
| |||
| Круто
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Аукціони пізніше кінця цього дня, за лондонським часом. Отримайте ваші ставки, в деяких угодах слід. |
|
| |||
| |||
| Чорт їм занадто пізно, повинна зареєстрованого раніше |
|
| |||
| |||
| Still Got The 6200 AGP GFX карта, деякі ідіот не хоче його після перемоги. |
|
| |||
| |||
| Які пункти ви мали дивлячись в основному для блоку живлення і PCI-Express Graphics |
|
| |||
| |||
| Нічого не залишилося в цьому департаменті, вибачте. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З інтересу, чому ви вирішили тільки на 3 день аукціону?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Створення верхнього діапазону ПК за допомогою деяких з бітів я з моїх старих ПК і Ebay | JJroker | Генеральний обладнання чат | 2 | 25 травня 2009 02:00 |
| Мої жорсткі диски | Danny83222 | Генеральний обладнання чат | 3 | 26 січня 2008 15:38 |
| Жорсткі диски | lloyd.cardiff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 5 липня 2007 15:55 |
| Жорсткі диски | musicthom | Генеральний обладнання чат | 5 | 11 грудня 2006 14:39 |
| Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 вересня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |