![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам следното за продажба OEM, освен ако не е посочено друго Paypal само Доставка цените в ЕС, само ако тя ще бъде международен няколко € повече Благодаря за Търся Всеки въпрос не се колебайте да поискате ![]() X300HM 64MB Нисък профил, пасивно охлаждане (голям за HTPCs)--- €SOLD ![]() 7200GS 128MB, нисък профил, пасивното охлаждане отново--- €SOLD ![]() 2x8400GS 256GB нисък профил, Чисто нов, една открита, други неотворените --- €SOLD ![]() 8600GS 512MB --- €SOLD ![]() 4870 1GB, като новата опаковка --- €SOLD ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped намалява до ясно! € 255 + корабоплаване
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey колко много неща да ви пазя LOL? Това 4870s изкушат ...
|
| |||
| |||
| Цитат:
В 4870 е голяма карта, идва опаковка с всички аксесоари ![]() Само тя е около 2 седмици, исках да опитам trifire изложени LOL
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| И един малък бум!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Съжаляваме, но 8400GS - 256GB? Аз предполагам, че ще означава MB, а не някои супер duper £ 25 карта .. |
|
| |||
| |||
| LOL, човешки грешки удари отново, ако тя е била 256GB тя ще струва 35000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко от тези Още ли са за продажба SW? както аз съм ще бъде покупката на 24 "монитор, скоро и аз съм много сигурен, че моите текущи gfx карта ще се борят с нея за повечето игри, така Търся доста евтин ъпгрейд.
| |||
| |||
| за 4870 и една от 8400Gs "се отиде, все още са на почивка Ако имате някакви разумни оферта за 4870x2 предлагат далеч
|
| |||
| |||
| Това изглежда хубаво 4870 карта колко време си имал е социална? |
|
| |||
| |||
| Дали 4870x2 в състав часовници и т.н., или е фабричен OCed такъв? И това, което допълнително прави ли? например драйвери, ръководство, адаптери и т.н.? |