![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω το εξής για την πώληση OEM Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά Paypal μόνο Shipping τιμές για την ΕΕ μόνο αν το διεθνές θα είναι λίγα € περισσότερα Ευχαριστώ για την εξέταση Οποιαδήποτε ερώτηση διστάσετε να ζητήσετε ![]() Χαμηλό προφίλ X300HM 64MB, παθητική ψύξη (μεγάλη για HTPCs)€ ---ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ![]() 7200GS 128MB, χαμηλού προφίλ, παθητική ψύξη και πάλι€ ---ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ![]() 2x8400GS 256 GB χαμηλό προφίλ, ολοκαίνουργια, ένα άνοιγμα, άλλες κλειστή € ---ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ![]() 8600GS 512MB € ---ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ![]() 4870 1GB, Boxed ως νέα --- €ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ![]() --- 4870X2 2GB € 315shipped μειώνεται σε σαφείς! € 255 + ναυτιλίας
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey πόσα πράγματα σας συσσωρεύω lol; Αυτό 4870s πειρασμός ...
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το 4870 είναι μια μεγάλη κάρτα, έρχεται σε πλαίσιο με όλα τα εξαρτήματα ![]() Μόνο αν είχε περίπου 2 εβδομάδες, ήθελαν να δοκιμάσουν trifire out lol
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Και ένα μικρό χτύπημα!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε, αλλά 8400GS - 256 GB; Θα τεκμαίρουν σημαίνει MB και δεν αποτελούν κάποιο super duper £ 25 κάρτα .. |
|
| |||
| |||
| LOL, το ανθρώπινο λάθος ξαναχτυπά, αν ήταν 256 GB που θα κοστίσει 35.000?)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσα από αυτά Έχετε ακόμη προς πώληση SW; όπως Πάω να αγοράσουν το 24 "παρακολουθεί τη στιγμή, και είμαι πολύ σίγουρος ότι μου gfx σημερινό αγώνα με κάρτα θα είναι για τα περισσότερα παιχνίδια, προκειμένου Ψάχνω για ένα αρκετά φθηνή αναβάθμιση.
| |||
| |||
| το 4870 και ένα από τα 8400Gs "έχουν φύγει, εξακολουθούν να έχουν το υπόλοιπο Αν έχετε οποιαδήποτε λογική προσφορά για την 4870x2 προσφέρουν μακριά
|
| |||
| |||
| Το 4870 φαίνεται ωραίο κάρτα πόσο καιρό είχατε είναι κοινωνικό; |
|
| |||
| |||
| Είναι η 4870x2 σε stock ρολόγια κ.λπ., ή πρόκειται για ένα εργοστάσιο OCed ένα; Και τι κάνει επιπλέον έρθει με; π.χ. οι οδηγοί, το εγχειρίδιο, προσαρμογείς, κλπ.; |