![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam sljedeće za prodaju OEM osim ako nije drugačije navedeno Paypal samo Otprema cijene za međunarodne EU samo ako će biti par € više Hvala za gledanjem Bilo kakvo pitanje slobodno pitajte ![]() X300HM 64MB Niski profil, pasivnog hlađenja (veliki za HTPCs)--- €PRODANO ![]() 7200GS 128MB, niski profil, pasivnog hlađenja opet--- €PRODANO ![]() 2x8400GS 256GB niskog profila, Potpuno novo, jedan otvoren, ostali neotvoreni --- €PRODANO ![]() 8600GS 512MB --- €PRODANO ![]() 4870 1GB, Boxed kao novi --- €PRODANO ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped svesti na jasan! 255 € + shipping
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey koliko vam hrpa stvari učiniti lol? To 4870s primamljivo ...
|
| |||
| |||
| Quote:
U 4870 je odlična kartica, boxed dolazi sa svim priborom ![]() Samo su ga oko 2 tjedna, htjeli probati trifire out lol
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| I malo naletjeti!
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nažalost, 8400GS - 256GB? Ja ću to znači pretpostaviti MB, a ne nekim super prevarant £ 25 kartica .. |
|
| |||
| |||
| LOL, ljudska greška udari opet, ako je to to bi 256GB trošak 35000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako mnogi od tih da li još uvijek na prodaju SW? jer idem da se kupovina 24 "monitor uskoro, i Im 'ljepušan siguran moje trenutne gfx kartica će borba s njom na većini igara, tako da sam obličje za jedan prilicno jeftino nadograditi.
| |||
| |||
| 4870 je i jedan od 8400Gs' su otišli, još je ostalo Ako imate bilo kakve razumne ponude za 4870x2 ponuda daleko
|
| |||
| |||
| 4870 da izgleda lijepo karticu koliko dugo ste imali društveni je? |
|
| |||
| |||
| 4870x2 je dionica na satove itd, ili je to tvornički OCed jedan? A što to extra dolaze s? npr. vozači, priručnika, adaptors itd? |