![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én a következő eladó OEM hiányában Paypal csak Szállítási árak az EU csak akkor, ha nemzetközi lesz néhány nagyobb € Thanks for looking Minden olyan kérdés, bátran kérdezze ![]() X300HM 64MB Low profile, passzív hűtés (nagy a HTPCs)--- €ELKELT ![]() 7200GS 128MB, alacsony profilú, passzív hűtés újra--- €ELKELT ![]() 2x8400GS 256GB alacsony profilú, vadonatúj, egy nyitott meg, a többi bontatlan --- €ELKELT ![]() 8600GS 512MB --- €ELKELT ![]() 4870 1GB, dobozos az új --- €ELKELT ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped csökken világos! € 255 + szállítás
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A fenébe, hogy mennyi dolog van kincs lol? Ez 4870s csábító ...
|
| |||
| |||
| Idézet:
A 4870 egy nagy kártya, jön dobozos minden tartozék ![]() Csak azt, hogy körülbelül 2weeks kívánt trifire próbálja ki lol
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| És egy kis bumm!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnáljuk, de 8400GS - 256GB? Majd vélelmeznie MB azt jelenti, nem pedig egy szuper Csúcsszuper £ 25 kártya ..
|
| |||
| |||
| LOL, az emberi hiba megint, ha azt 256GB lenne költsége 35.000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hány ilyen van még eladó SW? mint fogok vásárol egy 24 "monitor hamarosan, és én vagyok elég biztos jelenlegi gfx kártya küzdenek, hogy a legtöbb játékokat, így én kerestem egy viszonylag olcsó upgrade.
| |||
| |||
| Az 4870 és az 8400Gs "elmentek, még a többi Ha bármilyen ésszerű ajánlat a 4870x2 kínál el
|
| |||
| |||
| Ez a 4870 néz szép kártya Mióta volt a szociális? |
|
| |||
| |||
| Ez a 4870x2 a készlet órák stb, vagy ez a gyári OCed egyet? És mit jelent ez extra kaptunk? például a járművezetők, a kézikönyv, adapterek, stb? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Medieval 2 Total War crashes | xJeremyx | PC és konzol játékok | 1 | 24. május 2009 06:29 |
| 4870x2 VS GTX 295 | ilop12 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 16. január 2009 15:26 |
| 4850x2 / 4870x2 | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 25. június 2008 09:15 |
| Total War = MÁSIK! | SirStukings | PC és konzol játékok | 3 | 6. november 2007 14:20 |
| Téma eszközök | |
| |