![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי את הבאים למכירה OEM אלא אם כן צוין אחרת PayPal בלבד משלוח המחירים הבינלאומית של האיחוד האירופי רק אם זה יהיה מספר נוסף € Thanks for looking בכל שאלה אל תהסס לשאול ![]() X300HM 64MB פרופיל נמוך, קירור פסיבי (Great for HTPCs)--- €נמכר ![]() 7200GS 128MB, פרופיל נמוך, שוב קירור פסיבי--- €נמכר ![]() 2x8400GS 256GB פרופיל נמוך, מותג חדש, פתחו אחד, אחר unopened --- €נמכר ![]() 8600GS 512MB --- €נמכר ![]() 4870 1GB, Boxed חדש --- €נמכר ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped מופחת כדי לנקות! € 255 + משלוח
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey כמה דברים לעשות את מצבור LOL? זה 4870s מפתה ...
|
| |||
| |||
| קצת LOL ה 4870 הוא כרטיס מצוין, מגיע עם כל אביזרי boxed ![]() זה היה רק לגבי 2weeks, רוצה לנסות את trifire LOL
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| וגם קצת מכה!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער, אבל 8400GS - 256GB? בשבילי זה אומר presume MB ולא כמה סופר רמאי £ 25 כרטיס ..
|
| |||
| |||
| LOL, טעות אנוש מכה שוב, אם זה היה 256GB שזה יעלה 35.000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה כאלה אתה עדיין למכירה SW? כפי שאני עומד להיות רכישת 24 "לפקח בקרוב, ואני די בטוח הנוכחית שלי gfx כרטיס עם זה יהיה מאבק על רוב המשחקים, אז אני מחפש שדרוג זול למדי.
| |||
| |||
| את 4870 ואת אחד 8400Gs' נעלמו, עדיין יש לך את השאר אם יש לך הצעה סבירה עבור 4870x2 להציע מהמקום
|
| |||
| |||
| זה נראה נחמד 4870 כרטיס כמה זמן הוא היה לך חברתי? |
|
| |||
| |||
| האם 4870x2 ב המניה שעונים וכו ', או שאין לו מפעל אחד OCed? ומה מיותרים זה מלווה? לדוגמה, נהגים, ידני, מתאמי וכו '? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סה"כ 2 ימי המלחמה קריסות | xJeremyx | PC & קונסולת משחקים | 1 | 24 מאי 2009 06:29 |
| 4870x2 VS GTX 295 | ilop12 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 16th ינואר 2009 15:26 |
| 4850x2 / 4870x2 | MaxWilson | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | ה -25 בחודש יוני 2008 09:15 |
| סה"כ = מלחמה אחרת! | SirStukings | PC & קונסולת משחקים | 3 | 6 נובמבר 2007 14:20 |
| שרשרת כלים | |
| |