![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu pardavimui šių OEM, jei nenurodyta kitaip Paypal tik Pristatymas kainos ES, tik jei ji bus tarptautinių keletą € daugiau Thanks for looking Bet koks klausimas, nedvejodami kreipkitės ![]() X300HM 64MB Žemas profilis, pasyvaus aušinimo (puiku HTPCs)--- €PARDUOTA ![]() 7200GS 128MB, žemas profilis, pasyvaus aušinimo vėl--- €PARDUOTA ![]() 2x8400GS 256GB žemas profilis, Brand New, vienas pradėjo, kiti neatidarytas --- €PARDUOTA ![]() 8600GS 512MB --- €PARDUOTA ![]() 4.870 1GB, Boxed naujų --- €PARDUOTA ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped sumažintas iki aišku! € 255 + pristatymas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eik tu, kaip daug dalykų jūs lobis lol? Kad 4870s viliojanti ...
|
| |||
| |||
| Citata:
4.870 puikus kortelė, ateina pakuotėje su visais priedais ![]() Buvo tik jis apie 2weeks, norėjau pabandyti trifire out lol
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ir mažai Bump!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome, bet 8400GS - 256GB? Aš prielaidą, kad tai MB, o ne koks nors super duper £ 25 .. kortelė
|
| |||
| |||
| LOL, žmogaus klaidos streikai vėl, jei jis buvo 256GB tai kainuotų 35.000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek jie dar turite pardavimui SW? kaip aš norėčiau būti pirkti 24 "monitorių greičiau, ir aš tikiu, tikime, kad mano dabartinis GFX kortelė bus kovoti su ja daugelyje žaidimų, so I'm looking for gana pigūs atnaujinti.
| |||
| |||
| 4.870 ir vienas 8400GS "dingo, dar kiti Jei turite kokių nors pagrįstų pasiūlymas 4870x2 pasiūlyti atokiau
|
| |||
| |||
| 4.870 atrodo, kad graži kortelė, kaip ilgai jūs jau yra socialinė? |
|
| |||
| |||
| Yra sandėlyje laikrodžiai ir tt 4870x2, ar tai gamykla OCed viena? O ką papildomai ji ateis su? pavyzdžiui, vairuotojų, rankinis, adapteriai ir tt? |