![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir šādi pārdošanai OEM ja nav norādīts citādi Paypal tikai Shipping cenās ES tikai tad, ja starptautiskā būs dažas € Vairak Thanks for looking Jebkuru jautājumu, nekautrējieties lūgt ![]() X300HM 64MB zema profila, pasīvā dzesēšana (liels, lai HTPCs)--- €PĀRDOTS ![]() 7200GS 128MB, zema profila, pasīvās dzesēšanas atkal--- €PĀRDOTS ![]() 2x8400GS 256GB zema profila, Pilnīgi jauni, jau ir atvērts, izņemot neatvērtas --- €PĀRDOTS ![]() 8600GS 512MB --- €PĀRDOTS ![]() 4.870 1GB, Boxed kā jauns --- €PĀRDOTS ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped samazina līdz skaidrs! 255 € + kuģniecība
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey cik daudz sīkumi jūs uzkrāt lol? Ka 4870s vilinošs ...
|
| |||
| |||
| Maz lol 4.870 ir lieliska karte, nāk liekami ar visiem piederumiem ![]() Bija tikai tas par 2weeks, gribēja izmēģināt trifire out lol
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Un nedaudz sasist!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet, bet 8400GS - 256GB? Es pieņem, tas nozīmē, ka MB un nav dažas super duper 25 £ karti .. |
|
| |||
| |||
| LOL, cilvēka kļūdas streiki atkal, ja tas bijis 256GB tā izmaksas 35.000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik no šiem jums vēl ir pārdošanā SW? kā es esmu būs iegādāties 24 "monitoru drīz, un es esmu diezgan pārliecināts, ka mana pašreizējā gfx karte būs jācīnās ar to lielākā daļa spēles, tāpēc es meklēju diezgan lēts pilnveidoti.
| |||
| |||
| 4.870 un viena no 8400GS "ir aizgājuši, vēl pārējās Ja Jums ir jebkādi saprātīgi piedāvāt 4870x2 piedāvājums prom
|
| |||
| |||
| Tas 4.870 Looks nice karti, cik ilgi Jums ir bijis ir sociālā? |
|
| |||
| |||
| Vai 4870x2 par fondu pulksteņi utt, vai tas ir rūpnīcas OCed one? Un kādi papildu tas nāk ar? piemēram, šoferi, manuāla, adapteri utt? |