![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am urmatoarele de vanzare OEM cu excepţia cazului în care altfel Paypal numai De expediere a preţurilor pentru UE numai în cazul în internaţional, va fi mai mult de câteva € Multumesc pentru căutarea Orice întrebare nu ezitaţi să întrebaţi ![]() X300HM 64MB Min profil, răcire pasivă (mare pentru HTPCs)--- €VÂNDUTE ![]() 7200GS 128MB, profil redus, răcire pasivă din nou--- €VÂNDUTE ![]() 2x8400GS 256GB scăzut profil, brand nou, o deschise, alte nedeschise --- €VÂNDUTE ![]() 8600GS 512MB --- €VÂNDUTE ![]() 4870 1GB, in cutie ca nou --- €VÂNDUTE ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped redusă la clar! € 255 + transport maritim
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey cât lucrurile nu-i asa tezauriza lol? Asta 4870s tentant ...
|
| |||
| |||
| Citat:
În 4870 este o carte de mare, vine in cutie cu toate accesoriile ![]() Numai aproximativ 2 săptămâni au avut-o, a vrut să încercaţi trifire în lol
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Si un pic de teren accidentat!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne pare rău, dar 8400GS - 256GB? Voi presupune că înseamnă MB şi nu nişte super duper £ 25 carte ..
|
| |||
| |||
| LOL, erori umane loveşte din nou, în cazul în care acesta a fost de 256GB ar costa 35000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cum multe dintre aceste nu mai aveţi de vânzare SW? ca voi fi cumpărarea a 24 "monitor în curând, şi eu sunt destul de sigur că-mi curent gfx card va lupta cu acesta pe cele mai multe jocuri, asa ca am Caut un upgrade destul de ieftin.
| |||
| |||
| în 4870 şi unul din 8400Gs "sunt plecat, încă mai au de restul Dacă aveţi orice ofertă rezonabilă pentru 4870x2 departe de oferta
|
| |||
| |||
| 4870, care arată frumos carte cât timp ai avut sociale este? |
|
| |||
| |||
| Este de la 4870x2 stoc ceasuri, etc, sau este o fabrică OCed unul? Si ce extra nu vin cu? de exemplu, drivere, manual, adaptoare, etc? |
![]() |
|
| Marcaje |