![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám nasledujúce predaja OEM, pokiaľ nie je uvedené inak Paypal len Plavby ceny v EÚ len v prípade medzinárodných bude pár € viac Vďaka za hľadáte Akékoľvek otázky, neváhajte sa opýtať ![]() X300HM 64 MB Nízke profil, pasívne chladenie (skvelé pre HTPCs)--- €PRODÁNO ![]() 7200GS 128MB, nízky profil, pasívne chladenie znova--- €PRODÁNO ![]() 2x8400GS 256gigabajt nízky profil, Nový, jedna bola zahájená, ostatné neotvorené --- €PRODÁNO ![]() 8600GS 512mb --- €PRODÁNO ![]() 4870 1GB, zabalený v krabici ako nová --- €PRODÁNO ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped znížená na jasné! € 255 + lodné
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hrom! Koľko vecí si hromadiť lol? To 4870s lákavé ...
|
| |||
| |||
| Niečo lol V 4870 je veľkou kartu, je zabalený v krabici s kompletným príslušenstvom ![]() Len sa mu to asi 2 týždne, chcel skúsiť trifire z lol
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| A trochu naletět!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Je nám ľúto, ale 8400GS - 256gigabajt? Budem predpokladať, znamená to, MB, a nie nejaký super Duper 25liber karty ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| LOL, ľudskej chyby udrie znova, ak by bolo 256gigabajt to by stálo 35.000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko z nich si ešte na predaj SW? ak budem za kúpu 24 "monitora čoskoro, a som si istá, že moje súčasné GFX karta bude bojovať s ním vo väčšine hier, a tak som hľadal pomerne lacný upgrade.
| |||
| |||
| na 4870 a je jedným z 8400GS ', sú preč, napriek tomu sa zvyškom Ak máte akúkoľvek rozumnú ponuku pre 4870x2 ponúkajú ďaleko
|
| |||
| |||
| 4870 vyzerá, že pekné karty, jak dlouho jsi musela je sociálne? |
|
| |||
| |||
| Je 4870x2 na akciové hodiny atď, alebo je to továreň OCed jednu? A čo naviac to príde s? napr. vodiča, manuálna, adaptéry atď? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Stredoveká 2 Celkom vojny pády | xJeremyx | PC a herné konzoly | 1 | 24. máj 2009 06:29 |
| 4870x2 VS GTX 295 | ilop12 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 16. január 2009 15:26 |
| 4850x2 / 4870x2 | MaxWilson | Graphics Cards & Monitory | 2 | 25. júna 2008 09:15 |
| Celkom vojny = JINÉHO! | SirStukings | PC a herné konzoly | 3 | 6. novembra 2007 14:20 |
| Thread Tools | |
| |