![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Satılık aşağıdaki var OEM aksi belirtilmedikçe Paypal sadece AB için Nakliye fiyatları yalnızca uluslararası birkaç € daha fazla olacak Aradığınız için teşekkürler Herhangi bir soru sormak için özgür hissediyorum ![]() X300HM 64MB Düşük profil, pasif soğutma (HTPCs için) harika--- €SOLD ![]() 7200GS 128MB, düşük profil, pasif soğutma yeniden--- €SOLD ![]() 2x8400GS 256GB düşük profil, Yeni, bir açılıyor, açılmayan diğer --- €SOLD ![]() 8600GS 512MB --- €SOLD ![]() 4870 1GB, yeni olarak Kutulu --- €SOLD ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped temizlemek için indirimli! 255 € + nakliye
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vay canına ne kadar şeyler size lol istif yapmak? Bu 4870s cazip ...
|
| |||
| |||
| Alıntı:
The 4870 harika bir kart, tüm aksesuarlarıyla kutulu gelmektedir ![]() Sadece 2weeks hakkında artık lol dışarı trifire denemek istedim
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ve biraz küt!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Üzgünüm ama 8400GS - 256GB? Bunun anlamı tahmin edersiniz MB ve bazı süper duper kartı .. 25 YTL
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| LOL, insan hata saldırısı yine eğer 256GB bunun 35.000 mal olacaktır oldu;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl bu hala satış SW için size yapmak çok? Yakında "monitör 24 alım olacak yaşıyorum olarak ve oldukça geçerli Gfx kartı ile en oyunlar üzerinde mücadele edecek eminim, bu yüzden oldukça ucuz yükseltme arıyorum.
| |||
| |||
| olan 4870 ve bir 8400Gs of ', yine de uyumak gitti Eğer away from the 4870x2 sunmak için makul önerimiz var
|
| |||
| |||
| Bu 4870 ne kadar güzel oldu kartı görünüyor sosyal nedir? |
|
| |||
| |||
| Bu 4870x2 stok saat vs at ya da bir fabrika OCed bir? Ve ne içerir ekstra? örneğin sürücü, manuel, adaptörler vs? |
![]() |
|
| Bookmarks |