![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене наступне на продаж OEM якщо не вказано інше Paypal тільки Вартість поставки в ЄС, тільки якщо міжнародне це буде трохи більше € Дякуємо за дивлячись Будь-яке питання, не соромтеся запитувати ![]() X300HM 64MB Низький профіль, пасивне охолодження (відмінно підходить для HTPCs)--- €ПРОДАНО ![]() 7200GS 128MB, низький профіль, пасивне охолодження знову--- €ПРОДАНО ![]() 2x8400GS 256 Гб Low Profile, у продажу новий, один відкрив, інший закритою --- €ПРОДАНО ![]() 8600GS 512MB --- €ПРОДАНО ![]() 4870 1GB, штучний як новий --- €ПРОДАНО ![]() 4870X2 2GB --- € 315shipped зводиться до чіткої! € 255 + доставка
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blimey скільки речей ви скарбу LOL? Це 4870s спокусливо ...
|
| |||
| |||
| Мало LOL 4870 являє собою велику карту, приходить до штучної упаковці, усі речі ![]() Лише б вона про 2weeks, хотів спробувати trifire з LOL
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| І мало Bump!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Вибачте, але 8400GS - 256 Гб? Я припускаю це означає, МБ і не якийсь супер пупер £ 25 карт ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| LOL, прав страйку помилки знову, якщо воно було 256 Гб буде коштувати 35000;)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки з них ви дотепер продається З? як я стану купівлі 24 "монітор найближчим часом, і я впевнений мої поточні GFX карта буде боротися з нею на самої гри, так що я шукав досить дешево оновлення.
| |||
| |||
| пішли 4870 і одна з 8400GS ', до цих пір інше Якщо у вас є якісь розумні пропозиції для 4870x2 пропонують гостям
|
| |||
| |||
| Це виглядає красиво 4870 карт, скільки часу в тебе було таке соціальне? |
|
| |||
| |||
| Є 4870x2 на складі і т.д. годин, або це OCED одного заводу? І що воно додатково поставляються з? наприклад, драйвери, керівництва, адаптери і т.п.? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Середньовічні 2 Всього аварій війни | xJeremyx | PC & консоль Gaming | 1 | 24 травня 2009 06:29 |
| 4870x2 В. С. GTX 295 | ilop12 | Графічні карти & Монітори | 5 | 16 січня 2009 15:26 |
| 4850x2 / 4870x2 | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 2 | 25 червня 2008 09:15 |
| Total War = іншого!! | SirStukings | PC & консоль Gaming | 3 | 6 листопада 2007 14:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |