![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Имам 1 на тези за продажба CPU само ![]() PAYPAL САМО---Безплатна доставка € 30 Радиатори налични твърде пощенски но не е безплатна, ако направя ![]() ITEM SOLD
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Whats на най-добрите дънни платки за това да се пуска? |
|
| |||
| |||
| Дали наистина не е въпрос, всяко Intel Socket LGA775 борда. Като каза, че там е най-стария "Anythings само толкова добро, колкото това е най-лошото" теория, това може да е истина за компютри до известна степен, така че не се използват като Терес състоянието на техниката 4 х 4GB овен, че абсолютно трябва да се охлаждат вода или тя "LL стопи, които вие сте тогава overclocked до 500% Ако не ще да я тури с процесора, че дори не се нуждаят от фен на heatsink е толкова стар. По-разумно би било например инсталиране на 4GB или повече овен, без да имат x64 OS (x86 признава само до 3.5 грубо)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, тя няма да работи във всяка Socket 775 дъска. Но това няма значение - това е една добра сделка за тези, които се нуждаят от подмяна, но това не си струва покупката на борда за.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не точно отговор, който съвет ще работи по моля? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Какво Carbon казах е, че тъй като това е една стара CPU това не си струва инвестира в ново парче е комплект просто за да можете да стартирате стари парче кит. Той иска да бъде много по-лесно, ако това, което каза борда се, че използвате тогава ние можем да кажем дали те са съвместими или не.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Позиция продават във всеки случай, ще трябва да има Pentium D 640 3.2Ghz и E2220 2.4Ghz двоен ядрото за продажба най-скоро, че
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те идват за продажба още социален?
|
| |||
| |||
| Аз все още ги има, но не и за продажба още много зает тези дни, жаргон се наоколо за да играят с тях LOL
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 365W PSU достатъчно мощност за Pentium 4 3.2Ghz + Екстри? | thork | Случаи & Power Доставки | 2 | 9 февруари 2009 16:26 |
| Pentium | SgtBillcoJD | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 19 ноември 2007 05:46 |
| Overclock Pentium 1 | Аз не използват компютри | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 31 Юли 2007 12:55 |
| Надграждането на Pentium M | Unbreakable926 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 30 юли 2007 15:09 |
| PC - Pentium 4 D двойна ядрото или ядрото Pentium Duo | Hybr! Г | Общи Хардуер Чат | 1 | 23rd Oct 2006 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |