![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Mám 1 tito na prodej CPU pouze ![]() PayPal POUZE---VOLNÝ SHIPPING € 30 Chladiče k dispozici také, ale poštovné není zdarma, pokud si to ![]() ITEM PRODÁNO
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Co je nejlepší pro tuto desku pro provoz na? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není opravdu záležitost, žádné Intel Socket LGA775 palubě. Který uvedl, že je starý "Anythings jen tak dobrý, jak je to nejhorší" Teoreticky to může být pravda pro počítače do určité míry, takže Není použití s stav 4 x 4 GB RAM, že musí být naprosto vodou chlazené nebo 'll taveniny, které jste pak overclocked to 500% Pokud jste se, aby to s CPU, že není ani potřeba ventilátoru na chladič je tak starý. A další příklad by bylo rozumnější instalovat 4 GB paměti RAM nebo více, bez OS x64 (x86 jen uznává až na zhruba 3,5)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to nebude fungovat v každém Socket 775 palubě. Ale to nevadí - je to dobré řešení pro ty, kteří potřebují výměnu, ale to není dobré rady pro koupi.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Ani ne odpověď, která deska bude pracovat na prosím? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Co Carbon byl řekl, že viděl, jak je to staré CPU je to nestojí za to investovat do nového kusu f kitu tak můžete spustit starý kus kit. To bych se hodně snadnější, pokud si řekl, co palubě jste pomocí potom můžeme říci, zda jsou slučitelné, či nikoliv.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bod prodané beztak budou muset mít Pentium D 640 3.2Ghz a E2220 2.4GHz duálním jádrem na prodej brzy když
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tyto přijít do prodeje ještě sociální?
|
| |||
| |||
| Já stále ještě je, ale není na prodej ještě velmi zaneprázdněný v těchto dnech, dotírat dostat zhruba na hraní s nimi lol
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 365W PSU dostatek energie pro Pentium 4 3.2Ghz + Extra? | thork | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 9. únor 2009 16:26 |
| Pentium | SgtBillcoJD | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 19. listopadu 2007 05:46 |
| Přetaktování Pentium 1 | I nepoužívají počítače | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 31. července 2007 12:55 |
| Upgrade z Pentium M | Unbreakable926 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 30. červenec 2007 15:09 |
| PC - Pentium 4 D duálním jádrem nebo Pentium Core Duo | Hybr! D | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |